Viikonloppuna Hangossa: Le Petit Festival

27.08.2015 - 12:54
(updated: 17.12.2015 - 16:30)

Taidefestivaali Le Petit Festival järjestetään Hangossa tänä viikonloppuna. Luvassa on monipuolista ohjelmaa.

Kansainvälinen, värikäs ja omaperäinen taidefestivaali on perustettu vuonna 2005 Kroatian Dubrovnikissa ja siellä vierailee vuosittain erialojen taiteilijoita ympäri maailmaa.

Vuonna 2011 alkaneen yhteistyön tuloksena festivaali toteutetaan Hangossa ja nyt festivaalin hieno tunnelma siirretään Suomen etelään. Luvassa on sekä kotimaista että kansainvälistä ohjelmaa: Teatteria, tanssia, klovneriaa, performanssitaidetta, elokuvaa, kuvataidetta, katutaidetta ja musiikkia.

Pääesiintymispaikkana toimii Hangon Kaupungintalon Juhlasalin näyttämö. Lisäksi esityksiä tullaan näkemään hankolaisissa ravintoloissa, huviloissa, kaduilla, puistoissa ja rannoilla.

Festivaali haluaa tuoda Hankoon raikkaita tuulia ja kasvattaa kaupungin mainetta kansainvälisesti. Festivaalin kautta pyritään vahvistamaan taiteen asemaan, sekä parantamaan taiteilijoiden työskentelyolosuhteita.

Festivaali tarjoaa osallistujille lohtua, kauneutta, iloa, tarinoita, runoutta ja uusia näkökulmia. Se haluaa tavoittaa, koskettaa, yhdistää, pysäyttää kuuntelemaan, näkemään ja muistuttaa samalla hetken ainutkertaisuudesta.

Festivaalin teemana on kulkenut sanonta Vive L `Amour - Eläköön rakkaus! Yhteistyötä on tarkoitus jatkaa tulevina vuosina.

Tietoa festivaaliohjelmasta löytyy osoitteesta: www.lepetitfestival.com

Lippuja saa ostettua paikanpäältä.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.