Vuokko Hovatta mukana Tiedonantaja-klubilla Tampereella

30.08.2011 - 13:08
(updated: 16.10.2015 - 10:39)
Vuokko Hovatta on antanut äänensä uusimmille Aulikki Oksasen teksteille. / Milka Alanen/Sony |

Vuokko Hovatta on Tiedonantaja-festivaalin varmasti yksi seuratuimmista nimistä. Tiekkari-klubilla Vuokon kokoonpanossa esiintyvät uuden suomalaisen musiikin vahvat nuoret miehet; Pessi Levanto ja Marzi Nyman.

Vuokko Hovatta on uudistanut vasemmistolaista laululiikettä aikanaan jo Ultra Bra:ssa. Parhaillaan Helsingin kaupungin teatterin Wicked-musikaalissa esiintyvä Hovatta on monen nuoren naisartistin tiennäyttäjä ja esikuva. Hovatta on antanut äänensä myös uusimmille Aulikki Oksasen teksteille.

Isoraamiset tanssija-näyttelijä-koreografi Ari Numminen ja muusikko-säveltäjä Hannu Kella seisovat lavalla kahtajalkaa, kädet puristuvat nyrkkiin ja työväenluokan historia herää henkiin. Kuullaan ihan oikeita ja reiluja työväen lauluja, joissa punainen on punaista ja musta on mustaa! Tiedonantaja-festivaalin iltaklubi tuo Ari Nummisen ja Hannu Kellan odotetusti taas Tampereelle.

Edellä mainittujen lisäksi lavalle nousevat tamperelainen Flags of Unity sekä helsinkiläinen duo Heikki ja Suvi.

Tiedonantaja-klubin liput 10 € . Varaa lippusi heti etukäteen SKP:n Tampereen piiristä 03 222 3591 tai skp.tampere [at] kolumbus.fi.

Tekijä

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.