Huisburgerit ja Supwayt meillä on aina keskuudessamme
Elämme vaikeita aikoja. Etenkin ne meistä, jotka sattuvat omistamaan jonkinlaisen ravitsemusliikkeen. Iltapulut tietävät kertoa, että menossa on historiallinen työvoimapula.
Korona on pakottanut monet etsimään muita töitä, ovat he huomanneet, että ruoho todella on vihreämpää aidan tuolla puolen. He eivät olekaan innoissaan palaamassa entisiin työpaikkoihinsa, eivätkä alalle valmistuvat uudet työntekijät riitä vastaamaan kasvaneeseen työvoiman kysyntään.
Kun asiasta on kysytty Huisbugerin ja Supwayn toimitusjohtajien mielipiteitä, ovat he olleet yksimielisiä siitä, etteivät ihmiset enää viitsi tehdä töitä. Kyse on sentään, jos nyt ei ihan siisteistä, niin ainakin hygieenisistä (toivottavasti) sisätöistä.
Asiakkaatkin ovat mukavia. Heiltä saa ”kannustavia” kommentteja, he kaatavat juomat lattialle kiireisimmällä hetkellä ja tukkivat vessan aina uudestaan. Myös palautetta annetaan välittömästi ja estoitta.
Kun työympäristö Huisburgerissa ja Supwayssa on näin houkutteleva, ...