Ammattiliitto Pro käynnisti työnvälityksen jäsenilleen

24.01.2018 - 10:00

Ammattiliitto Pro on avannut tänään räätälöidyn työnvälityspalvelun, Pro Työpaikkatutkan jäsenilleen. Työpaikkatutka on aivan uudenlainen työpaikan löytämistä ja hakemista helpottava palvelu. Palvelu on räätälöity Pron jäsenille yhteistyössä työnhakukone Duunitorin kanssa.

"Pron Työpaikkatutka on konkreettinen esimerkki uudenlaisesta ajattelusta ammattiliitoissa."

– Pron Työpaikkatutka on konkreettinen esimerkki uudenlaisesta ajattelusta ammattiliitoissa. Pro laajentaa palveluaan perinteisestä ay-toiminnasta jäsenten työuran rakentamiseen, Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Jorma Malinen toteaa.

– Palvelu tuo avoimet, räätälöidyt työpaikat mahdollisimman lähelle jäseniä. Työelämän arkeen kuuluu, että ihmisillä on työuransa aikana monia työpaikkoja. Uudella palvelulla haluamme varmistaa jäsentemme työuran jatkuvuuden työelämän ja työpaikkojen murroksessa, Malinen jatkaa.

Prolla on paras tietämys yksityisen sektorin asiantuntijoiden, esimiesten ja toimihenkilöiden työurasta neuvottelemiltaan sopimusaloilta. Pron jäsenillä on yhteensä noin erilaista 1000 tehtävänimikettä. Uusi palvelu yhdistää datan jäsenten osaamisesta Duunitorin laajaan työpaikkatarjontaan. Duunitori on luokitellut noin 10000 tehtävänimikettä kaikilta aloilta.

Tietoa avoimista työpaikoista

Pro Työpaikkatutkan avulla jäsenet saavat oman osaamisprofiilinsa mukaisesti tietoa avoimista työpaikoista suoraan omaan puhelimeen tai sähköpostiin.

– Pron tehtävänimikkeitä ja Duunitorin hakukoneen löytämien avointen työpaikkojen tehtävänimikkeitä on verrattu toisiinsa, yhdistetty ja ryhmitelty sopiviin kokonaisuuksiin. Näiden kokonaisuuksien avulla jäsen löytää omat mahdollisuutensa avointen työpaikkojen ja tehtävänimikkeiden viidakosta, toteaa Pron viestintäjohtaja Jaana Aaltonen.

Ilmainen palvelu jäsenelle

Pron Työpaikkatutka ei velvoita mihinkään. Se on ilmainen palvelu jäsenelle, joka on työpaikkaa vailla, pohtii seuraavaa askelta urallaan tai muuten vain haluaa tietää mitä työmarkkinoilla tapahtuu.

Työpaikkatutkaan liittyy myös ilmainen henkilökohtainen uravalmennus Pro Noste. Valmennuksen ja rekrytoinnin ammattilaiset auttavat jäsentä oman alansa löytämisessä, työpaikan hakemisessa ja hakuprosessiin liittyvien materiaalien tuottamisessa.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.