Helsingissä vetoomus Koskelan palveluista

27.03.2017 - 12:00
(updated: 27.03.2017 - 12:21)
Toivo Koiviston (kolmas vasemmalta) vetämä lähetystö esitti samalla raitiovaunureitin 1 muuttamista kulkemaan Koskelan kautta varikolle ja sieltä Hämeentielle.

Eläkeläisten Koskela-kerho vetosi viime viikolla Helsingin kaupunginvaltuustoon Koskelan alueen liikunta-, harrastus-, kokoontumistilojen puolesta. Alueelle on kaavoitettu uutta rakentamista ja sinne on tulossa palvelukeskus, jonka suunnittelussa alueen asukkaiden tarpeet pitäisi ottaa huomioon.

Toivo Koiviston vetämä lähetystö esitti samalla raitiovaunureitin 1 muuttamista kulkemaan Koskelan kautta varikolle ja sieltä Hämeentielle. Näin turvattaisiin alueen joukkoliikenneyhteys keskikaupungille.

Konalan nuorisotila turvattava

Yli 6 000 asukkaan Konalan kaupunginosa Helsingissä uhkaa jäädä vailla nuorisotaloa ja kerhotilaa. Kun nykyiset tilat koululla menevät remonttiin, aikoo nuorisotoimi luopua niistä.

SKP:n ja Helsinki-listojen Yrjö Hakanen jätti keskiviikkona valtuustoaloitteen, jossa esitetään koulun peruskorjauksen yhteydessä varmistettavaksi, että Konalassa säilyy nuorisotalo. Jos koulu tarvitsee lisää tilaa, pitää tähän tarpeeseen vastata luopumatta alueen ainoasta nuoriso- ja kerhotilasta. Aloitteen on allekirjoittanut 20 valtuutettua kaikista valtuuston poliittisista ryhmistä.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.