Joukkovoima lähtee tapaamaan EK:ta syyskuussa

10.08.2016 - 08:15
(updated: 10.08.2016 - 08:18)

Reilu vuosi sitten alkunsa saanut Joukkovoima-kansanliikkeen seuraava suurtapahtuma on lauantaina 3. syyskuuta järjestettävä mielenosoitus Helsingissä.

Hallituksen juustohöylä on korvattu giljotiinilla, eikä ketään, rikkaita lukuun ottamatta, jätetä turvaan. Leikkausten kyseenalaistaminen ei ole muodikasta, ja yhä useammat SOS-hallituksen ideoista näyttävät tulevan suoraan Elinkeinoelämän keskusliitosta, joka keskittyy vain isojen vientiyritysten toivomusten toteuttamiseen ja jättää PK-sektorin yrittäjät oman onnensa nojaan.

Joukkovoima-liike vastustaa hyvinvointimme leikkauksia, jotka SOS-hallitus on pääministeri Juha Sipilän johdolla tuomassa budjettiriiheen.

– Koska eduskunta vaikuttaa hampaattomalta ja hallitus kuuntelee tarkemmin Eteläranta kymmenen väkeä kuin demokraattisesti valittuja edustajiamme, olemme päättäneet viedä protestimme suoraan sylttytehtaalle. Joukkovoima marssittaa tuhannet mielenosoittajat suoraan EK:n juttusille. Osoitamme protestin sinne, missä leikkausten ideointi tapahtuu, todetaan liikkeen tiedotteessa.

Kaikki mukaan 3.9.!

Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan – kansanliike kokoaa syyskuussa Helsingin Rautatientorille mielenosoitusta samoissa merkeissä kuin viime vuoden elokuussa, jolloin reilut 12 000 ihmistä osoitti Helsingissä mieltään. Maaliskuussa kaduille tuli yli 8 000 ihmistä, mikä on alkukevään säissä Suomessa erinomainen saavutus.

Koska hallitus toimii Elinkeinoelämän keskusliiton toiveiden mukaan, syyskuun mielenosoituskulkue poikkeaa tervehtimään heitä Eteläranta kympissä matkalla Sinebrychoffin puistoon, jossa järjestetään musiikin ja puheiden siivittämä kansankokous.

– Haluamme myös tukea PK-yrityksiä, joiden hätä jää EK:ssa vientiyritysten jalkoihin, toteavat mielenosoituksen järjestäjät.

Kolmanteen suureen Joukkovoima-mielenosoitukseen halutaan kutsua ympäri maata kaikkia niitä järjestöjä ja henkilöitä teeseineen, jotka vastustavat hallituksen lyhytnäköistä "säästöpolitiikkaa".

Joukkovoima-kansanliike on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Se ei hyväksy minkäänlaista rasismia eikä siihen viittaavia tunnuksia. Puoluejäsenet ovat tervetulleita, mutta puoluetunnukset eivät ole sallittuja.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.