PAM katkaisi kiinteistöpalvelualan neuvottelut

14.02.2018 - 10:45

Palvelualojen ammattiliitto PAM on neuvottelut Kiinteistötyönantajat ry:n kanssa kiinteistöpalvelualan työehdoista ja palkoista. Neuvottelujen jatkamiselle ei ollut edellytyksiä, jonka takia PAM katkaisi neuvottelut.

Kiinteistöpalvelualan neuvottelut jatkuivat tauon jälkeen tiistaina. Neuvottelut kestivät useamman tunnin ja neuvotteluissa käytiin läpi kummankin osapuolen esittämät tavoitteet. Neuvotteluissa ei kuitenkaan tapahtunut mitään edistystä. PAMin edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo pitää neuvottelujen katkaisemista ainoana vaihtoehtona.

– Työnantajaliiton neuvottelijat pitäytyivät omissa heikennysesityksissään ja tyrmäsivät kaikki PAMin tavoitteet, jonka takia neuvottelujen jatkaminen olisi ollut turhaa, toteaa Ylitalo.

– Pidän valitettavana, että jouduimme katkaisemaan neuvottelut. Nyt katsomme, miten umpikujaan ajautuneissa neuvotteluissa päästään eteenpäin, Ylitalo kertoo.

PAMin hallitus tekee päätöksiä neuvottelutilanteen johdosta.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.