Petra Packalén on valittu Tiedonantajan uudeksi päätoimittajaksi

17.03.2018 - 16:00
(updated: 11.06.2018 - 12:54)
Petra Packalén Helsingissä vappuna vuonna 2017 / kuva Irene Auer

Tiedonantaja-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Petra Packalén Tampereelta.

- Kansalaisyhteiskunta tarvitsee mediakseen todellisen vallan vahtikoiran, työväenliikkeen ja sorrettujen puolestapuhujan. Tällainen media Tiedonantaja on ja siinä se tulee parantamaan tulevaisuudessa, sanoi Packalén puheenvuorossaan SKP:n keskuskomitean kokouksessa tänään Tampereella

Tiedonantajan käynnissä olevan lehti- ja mediauudistuksen aikana lehdelle on haettu uusia tekijöitä. Uusi päätoimittaja lähtee luotsaamaan radikaalin vasemmistolaisen median uutta toimituskuntaa. Sen tehtävänä on tuottaa laadukasta journalismia sieltä, missä ihmiset toimivat ja elävät. Toimituskunta tekee toimituksen ohella pidemmälle katsovaa työtä lehden sisällön suhteen ja linjaa lehden esille nostamia teemoja.

Petra Packalén on 34-vuotias tamperelainen, joka on toiminut Suomen kommunistisen puolueen pääsihteerinä vuodesta 2016 ja sitä ennen pitkään postityöntekijänä. Hän on avustanut Tiedonantajaa useita vuosia ja mm. kehittänyt lehden sähköistä viestintää. Packalén siirtyy päätoimittajan tehtäviin Tiedonantajan ensimmäinen kuukausinumeron myötä, joka ilmestyy tulevana vappuna.

Packalén on Tiedonantajan historian ensimmäinen naispäätoimittaja.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.