SSS-hallitus on pelkurihallitus!

19.01.2016 - 14:15
(updated: 19.01.2016 - 14:22)
Alexander Stubb, Timo Soini ja Juha Sipilä poseerasivat viime toukokuun lopulla hallitusneuvottelujen ratkettua. Kuva Valtioneuvosto.

SKP:n Jyväskylän piirin mielestä Sipilän, Stubbin ja Soinin hallitus on pelkurihallitus, joka pelkää kaikkea. Ja pelkurit ovat tunnetusti huonoja johtajia ja esikuvia.

– Pelokas huutaa silloin, kun pitäisi neuvotella. Hän syyttää muita tunnustamatta omia virheitään. Pelokas on epärehellinen ja itsekäs valehtelija ja huijari, piiri huomauttaa kannanotossaan.

SSS-hallitus on osoittanut, että se ei pidä eikä välitä heikko-osaisista.

SSS-hallitus on osoittanut myös, että se ei pidä eikä välitä heikko-osaisista.

– Samalla hallitus palvoo taloudellista valtaa ja pitää sankareina suuria, etenkin kansainvälisiä kapitalisteja. Näyttää siltä, että hallitus toisaalta tiedostaa oman tietämättömyytensä. Sillä on myös niin suuri alemmuuskompleksi, että se haluaa sortaa kaikkia kansalaisia. Siten se voi tuntea jotain arvoa ja ruokkia omaa sairasta egoaan.

Suomi-vastainen Troijan hevonen?

Hallitus, joka leikkaa koulutuksesta ja kulttuurista, on joko äärimmäisen yksinkertainen tai pelkää koulutettuja ja sivistyneitä suomalaisia. Hallitus, joka kohtelee ylimielisesti heikossa taloustilanteessa olevia kansalaisia, kuten vanhuksia, velkaantuneita ja nuoria, on pahantahtoinen sosiaaliterroristi. Hallitus, joka asettaa pakkolakeja ja solvaa ay-liikettä ja kansalaisliikkeitä, on epädemokraattinen eli hyvin kaukana pohjoismaisista arvoista.

"Sipilän, Stubbin ja Soinin hallitus tekee kauheaa vahinkoa maallemme."

Hallitus, joka valehtelee ja pimittää tietoja eduskunnalta, loukkaa kommunistien mielestä suomalaisia perusarvoja.

– Tämä hallitus on niin Suomi-vastainen, että tuntuu kuin se olisi suunniteltu muualla kuin Suomessa ja suomalaisten toimesta. Se näyttää olevan jonkin vihollistahon Troijan hevonen ja sen tarkoitus on tuhota tämä maa.

– Sipilän, Stubbin ja Soinin hallitus tekee kauheaa vahinkoa maallemme. Se on kuin mätä omena, joka tartuttaa pilaantuneella moraalillaan ja etiikallaan koko yhteiskuntaa. Tämä SSS-hallitus ei tiedä työnteosta mitään ja sen leikkaukset vaikuttavat ihmisten hyvinvointiin. Hallituksen pitäisi tajuta, että yhteiskunta toimii parhaiten ilman pelkoa. Hyvinvointi, solidaarisuus ja tasa-arvo edistävät tehokkaimmin myös talouden kasvua.

Hallitus pakko kaataa nopeasti

SKP:n Jyväskylän piiri muistuttaa, että kansalaisten ikävä kohtelu ja epävarmuus aiheuttavat masennusta, väkivaltaa ja pelkoa kaikkea ja kaikkia kohtaan. Näiden hallituksen toimien takia monet kansalaiset pelkäävät nyt niin paljon, että vihapuheet ja jopa fyysinen väkivalta ovat leviämässä joka puolelle Suomea. On pakko toimia nopeasti ja kaataa tämä hallitus.

– Syytämme tätä hallitusta avoimesta välinpitämättömyydestä ja vaarallisuudesta. Pyydämme kaikkia oppositiopuolueita kanssamme unohtamaan hetkeksi ideologiset vivahteet ja yhdistämään voimamme pelastaaksemme tämän maan tältä painajaiselta. Nämä kansainvälisen kapitalismin pelinappulat ovat jo tarpeeksi vahingoittaneet maatamme. Kyse on kansalaisten ja koko maan turvallisuudesta.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Lue myös

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.