Tiedonantaja ja Pääoma mukana Kirjamessuilla

19.10.2016 - 10:30

Helsingin Kirjamessuilla 27.–30. lokakuuta Messukeskuksessa keskustellaan entistä enemmän sivistyksestä ja koulutuksesta. Mukana on myös TA-Tieto ja Tiedonantaja. Lehteen ja TA-Tiedon uusimpiin kirjoihin pääsee tutustumaan Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liitto Kultti ry:n osastolla 6g141.

Kultin ohjelmapisteessä keskustellaan Tiedonantaja-lehdestä sekä Marxin Pääoman uusintapainoksista.

Lauantaina 29. lokakuuta klo 12 alkaen Kultin ohjelmapisteessä keskustellaan Tiedonantaja-lehdestä sekä Marxin Pääoman uusintapainoksista. Mukana muun muassa Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvela sekä Karl Marx –seurasta tuttu Pääoma-asiantuntija, VTM Miika Kabata.

Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 16. kertaa Kirjakauppaliiton ja Suomen Kustannusyhdistyksen toimeksiannosta. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, jotka järjestetään yhteistyössä Suomen Antikvaariset Kirjakauppiaat ry:n ja Suomen Antikvariaattiyhdistyksen kanssa. Messuilla on myös postimerkkialue, jossa on Postimerkkimessut. Vuonna 2015 Helsingin Kirjamessuihin osallistui 328 yritystä ja tapahtumassa vieraili liki 80 000 kävijää.

Samanaikaisesti kirjamessujen kanssa järjestetään Viini ja Ruoka -tapahtuma. Helsingin Kirjamessut avoinna to-pe 27. – 28.10. klo 10-20 ja la-su 29. – 30.10. klo 10-18. Pääsylippujen hinnat 16/10 e, kokoaikalippu 30/20 e.

kirjamessut.messukeskushelsinki.fi

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.