Tiedonantaja muuttuu kuukausilehdeksi

21.01.2018 - 11:45

Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitea päätti sunnuntain kokouksessaan uudistaa pää-äänenkannattajansa Tiedonantajan. Vuodesta 1969 yhtäjaksoisesti ilmestynyt lehti on radikaalivasemmistolainen työväenlehti ja marxilainen sanomalehti.

Tiedonantaja ilmestyy jatkossa paksumpana, noin 52-sivuisena kuukausijulkaisuna. Lisäksi lehti alkaa ilmestyä verkossa maksullisena näköis- ja digilehtenä. Mediaympäristö on muuttunut paljon viime vuosina, ja siksi myös Tiedonantajan konseptia on välttämätöntä muuttaa.

Tilausta radikaalille vasemmistolaiselle lehdelle

Tiedonantajan päätoimittaja Marko Korvela toteaa, että muutos on sekä lehdelle että koko kommunistiselle liikkeelle myönteinen.

Tiedonantajan toimitus kokee, että muutos on paitsi taloudellisesti, myös journalistisesti, poliittisesti ja muun yhteiskunnallisen vaikuttavuuden kannalta tarkoituksenmukaista. Suomessa on tilaus radikaalille vasemmistolaiselle lehdelle, toteaa Korvela.

Päätös lehden ilmestymiskerroista tehtiin Kommunistisen puolueen jäsenten käymän kolmen kuukauden mittaisen keskustelun johtopäätöksenä.

Tuskin mikään muu puoluelehti Suomessa on käynyt kannattajakuntansa kanssa näin laajaa ja avointa keskustelua tulevaisuudestaan, toteaa SKP:n pääsihteeri Petra Packalén.

 

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.