Uudellamaalla tilausta uusille kuntapäättäjille

30.01.2017 - 11:30

Uusimaa on noin miljoonan ihmisen alue, jos ei kuntavaaleissa erikseen asettuvaa Helsinkiä lasketa mukaan. Suomen kommunistinen puolue asettaa useammassa kunnassa ehdokkaita. Kandidaatteja on tyrkyllä reilussa tusinassa Uudenmaan kuntia, ja ehdokasasettelu on täydessä vauhdissa.

– SKP on loistava valinta niille, jotka haluavat jotain muuta kuin jatkuvia leikkauksia ja heikennyksiä. Me haluamme paremmat ja saavutettavammat palvelut, kunnollisen toimeentulon ja inhimillisemmän elämän meille kaikille. Kapitalismi vaarantaa koko planeetan, joten kääritään hihat ja ryhdytään töihin, sanoo piirisihteeri Tiina Sandberg.

Lohjalainen Aatu Sorvari on erityisen kiinnostunut terveyspalveluista. Hän miettii keinoja, miten terveydenhuoltopuolelle saataisiin lisää resursseja.

– Minusta pitäisi ensinnäkin purkaa Lohjan nykyisiä hyvä veli –verkostoja ja etsiä uusia tekijöitä. Samoin pitäisi sote-soppien sijaa yrittää löytää aitoa alueellista yhteistyötä, jossa huomioitaisiin lohjalaisten tarpeet ja se, miten ja missä he palveluita tarvitsevat.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.