VIIKON PAKINA: Petosta ja piilottelua

29.05.2009 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 21 / 29.5.2009

EU-vaalien ongelmallisuus on siinä, että muiden puolueiden kuin SKP:n ehdokkaat eivät joko tiedä mistä EU:ssa on kysymys tai tietävät ja hyväksyvät EU:n olemuksen. Ja EU:n olemus on yhtä kuin petokselle rakentuva suuren rahan ja eliitin valta.



Tällä palstalla kerrottiin vuosi sitten EU:n perustuslakiin liittyneestä huijauksesta ranskalaisten ja hollantilaisten sanottua "ei". Otetaan malliksi vain yksi silloin julkaistuista sitaateista, Valery Giscard d"Estaingilta:


"Yleinen mielipide tullaan johtamaan tietämättään hyväksymään ehdotukset, joita me emme uskalla esittää heille suoraan! Kaikki aikaisemmat ehdotukset tulevat olemaan uudessa tekstissä, mutta ne tulevat olemaan jollain tavoin piilotettuja ja naamioituja."



* * *



Tuo huijaus ei ole poikkeus vaan sääntö. Sen tuli paljastaneeksi perustuslain ensimmäisen version laatineen konventin varapuheenjohtajana toiminut italialainen demari Guiliano Amato La Stampa -lehdelle 13.7.2000 antamassaan haastattelussa.



"Euroopan perustuslain projekti on rohkea, mutta esteiden voittamiseksi politiikassa on välttämätöntä piilottaa ne. Euroopassa on toimittava "ikään kuin" – ikään kuin se mitä halutaan olisi pientä, tarkoituksella saavuttaa paljon, ikään kuin valtiot pysyisivät itsenäisinä niiden taivuttamiseksi luopumaan itsenäisyydestä. Komission Brysselissä esimerkiksi pitäisi toimia ikään kuin se olisi tekninen instrumentti, jotta sitä voitaisiin kohdella hallituksena. Ja niin edelleen, salailulla ja viekkaudella!"



"Itsenäisyys, joka on menetetty kansallisella tasolla, ei siirry millekään uudelle entiteetille, se uskotaan entiteeteille ilman kasvoja." Sellaisina Amato mainitsi Naton ja EU:n, "joka on muuttumassa oleva, tulevaisuuteen ilman itsenäisyyttä tähtäävä maailman etujoukko".



* * *



Samaisesta "maailman etujoukosta" kirjoitti "Herra Eurooppana" tunnettu H.R. Nord jo 1945.



Nordin mukaan kaikkien Euroopan maiden pitäisi rakentaa "Euroopan liittovaltio". Kansallisvaltioiden tulisi luopua itsenäisyydestään, hyväksyä yhteinen perustuslaki ja antaa ulko-, puolustus- ja rahapolitiikkansa liittovaltion hoidettavaksi. Liittovaltio olisi kuitenkin vain ensimmäinen askel tiellä kohti "maailmanhallitusta".



Eli kyse on EU-liittovaltiosta ja yksinapaisesta "uudesta maailmanjärjestyksestä", jota suurpääoman ajatushautomot ovat jo pitkään pohtineet.



* * *



Termin "uusi liberaali imperialismi" lanseerannut Javier Solanan neuvonantaja Robert Cooper kirjoittaa eurooppalaisista arvoista näin ylevästi:


"Euroopan on totuttava kaksinaismoraalin ideaan! Omassa keskuudessamme pidämme kiinni laista, mutta kun operoimme viidakossa, meidän täytyy myös käyttää viidakon lakeja! Meidän täytyy palata aiemman aikakauden kovempiin menetelmiin: väkivaltaan, ennalta ehkäisevään hyökkäykseen, petokseen, mihin tahansa mikä on tarpeen."



EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli