7 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015
Millä oikeudella länsi on ottanut maailmanpoliisin roolin?

Kapitalistinen maailma käy taistelua nyt maalla, merellä ja ilmassa.

Article: 
Millä oikeudella länsi on ottanut maailmanpoliisin roolin?
admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: Taneli Palo

Aivan samaa mieltä Tiaisen kanssa. Näihin asioihin pitäisi uskaltaa ottaa kantaa huolimatta lähes kivityksestä, kuten allekirjoittanelle kävi työyhteisössään kun uskalsin kyseenalaistaa länsimedian propagandan. Olo olo kuin natsi-saksan toisinajattelijalla.

admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: jyrki laukkanen

Suosittelen Bilderberg Groupin ja Trilateral Commissionin tutkimista netissä. Ovathan tiedotusvälineemme myös bilderbergiläisiä ja tämän salaseuran kokouksiin osallistuneet suomalaiset muodostavat kansalaisilta salassa pidettävän tiedon panttaavien ryhmän ja jotka halveksivat avoimesti kansaa. Lännen sheriffin toimistot sijaitsevat Manhattanilla ja Lontoossa.Oman maamme lehdistö jA sähköiset tiedotusvälineet ovat uskollisia länsimaisille näkemyksille ja tutkiva journalismi on kadonnut. Toimittajat tietävät tarkkaan , miten uutisoida, jotta eivät menetä työpaikkaansa. Tämä koskee myös yliopistotutkijoita, joitten urakehityksen kannalta virallisten totuuksien syöttäminen opiskelijoille takaa sen että he eivät leimaudu. Opin ahjoista on muodostunut tiedon salauskeskuksia koskien erityisesti maailmanpolitiikkaa.Valitettavaa on myös se , että poliittinen keskustelu on yhä enemmän siirtynyt nettiin ja näin kansalaisten järjestäytymisaste on hiipunut.Niinpä on yhä vaikeampaa reagoida protestiaktioilla länsimaiden sotapolitiikkaa vastaan.

admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: Vanha Masi

Yleensähän tällä Tellus planeetalla demokratiat pärjäävät parhaiten joten lienee hyödyllistä kaikkien muiden kuin joidenkin yksinvaltiaiden kannalta levittää demokratian ilosanomaa niillekin jotka siitä eivät vielä ole saaneet nauttia.

Tätähän länsi enimmäkseen on vienyt joskin joskus huonolla menestyksellä.

Noista entisistä sosialistisista maista näemme mitä harhaanjohtaminen saa aikaan. Kun kansoille vuosikymmeniä saarnattiin omistamisen synnistä ja kauheuksista niin vallan siirtyessä vain tietyt, tietyn koulutuksen saaneet osasivat käyttää aikaa hyväkseen ja kokosivat muutamassa vuodessa miljardiomaisuuden entisestä "yhteisestä" omaisuusmassasta.

Jos sosialisminkin aikana olisi opetettu tasapuolisesti talouden eri puolia niin olisimme saattaneet selvitä tuosta Itä-Euroopan kaaoksesta joka tulee vielä ainakin vuosikymmenen meitä piinaamaan helpommalla.

Kunnon demokratia auttaisi niin Venäjällä kuin Ukrainassakin selviämään pulmista nykyjärjestelmää paremmin. Toivotan Ukrainalle onnea sen ponnisteluissa "suklaakuninkaansa" johdolla suoritettavaan demokratian sisäänajoon.

PS. Hannu on aktiivisesti unohtanut jo sosialismin taistelun jota on käyty varsin monessa paikassa maailmalla, maalla, merellä, ilmassa ja jopa maan alla.

admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: PSillanpää

Ihan vain kysyn, millä oikeudella Venäjä "liitti" Krimin niemimaan Venäjään ja millä oikeudella se aseistaa ja varustaa Itä-Ukrainassa taistelevia sepataristeja. En edes kysy, kenen toimesta tapettiin lähes kolmesataa ihmistä ampumalla alas siviilikone! Siinä sitä "maailmanpoliisia" riittämiin.

admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: J. Alexandersson

Minkä tyyppisiä pakotteita Venäjä ja Intia voisivat esittää läntisille hyvinvointivaltioille? Ellette ole kiltisti ja tee niin kuin me tahdomme, lakkaamme vainoamasta homoja ja raiskaamasta naisia?

admin
Offline
Last seen: 1 week 2 days sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: Vanha Masi

Todella hyviä pakotteita jotka pitäisi heti ottaa käyttöön J.A.

Ne ovat vähissä, siis pakotemahdollisuudet reaalimaailmassa sekä Venäjällä että Intiassa jos tarkkoina ollaan.

Molemmat ovat kehitysmaita monessa suhteessa vaikka lienevätkin jo kehittyvien listoilla, Intia ainakin.

Venäjä taas vanhassa uhossaan kaivaa tahallaan verta nenästään lännen kanssa. On todennäköistä, että Putin havaitsi olevansa heikoilla ja yrittää samaa kuin moni muukin (mm. A.H.) eli kansallistunteen herätystä ja sitä kautta voittoon. Se on kuitenkin johdattanut hänet käytetyistä metodeista johtuen yhä pahempaan tilanteeseen.

Lännen varsin vaatimattomatkin pakotteet kuitenkin ovat saaneet Venäjän talouden laskuun sillä sen on vaikeaa saada korvaavia yhteyksiä maailmalta teollisuusinvestointiensa suorittamiseen. Venäjä kun on niin riippuvainen pelkästään öljyn ja kaasun kaupastaan ja se haluaisi saada muutakin lihaa luittensa päälle.

Parhaiten Venäjä pärjäisi jos palauttaisi kaiken tilanteeseen ennen kuin se alkoi Ukrainan kanssa riitelyn ja palauttaisi koko Krimin Sevastopoleineen. Se olisi hyvä alku luottamuksen rakentamiseen ja myös Venäjän kansainvälisen vaikutusvallan lisäämiseen.

Pakotteet maksavat mutta sota, siis aseelliset pakotukset olisivat huimasti kalliimpia.

Paikalla olevat käyttäjät

There are currently 0 users online.

Uudet käyttäjät

  • dekumpu
  • tiinaseppanen
  • Hoxhalainen
  • santtujarno
  • sebastianjoel.a...