– Ei se mun syy ole!

24.09.2004 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: HÄNTÄPÄÄN VALVOJA

Kaikki puolueet – perussuomalaisia lukuun ottamatta – ilmoittavat pääteemakseen syksyn kunnallisvaaleissa "kunnallisten palvelujen turvaaminen".


Kukahan on sitten ne kuntapalvelut semmoiseen jamaan saattanut, että ne nyt pitää turvata? Marsilaisetko?* * *Toinen vaihtoehto lienee sitten se, että syyllisiä ovat juuri nämä perussuomalaiset, kun eivät vaivaudu pitämään kuntapalvelujen turvaamistakaan minään sen kummempana pääteemanaan.


Mutta kun he eivät myöskään ole päättävässä asemassa ainoassakaan kunnassa, niin miten he ovat kyenneet palvelut tuhoamaan? Siis yhä ratkaisematon mysteeri.* * *Kadonneitten kunnallisten palvelujen metsästyksessä seuraava mahdollisuus on, että ne hävitti parransänkinen, keskimittainen mies, jolla on arpi oikeassa poskessa. Viimeksi hänet nähtiin poistumassa kunnantalolta puolenyön aikaan pääovesta päin katsottuna etuoikealle.* * *Yksinkertaisin ratkaisu on tietysti se, että kunnalliset palvelut ovat menneet huonoon jamaan ihan itsestään. Ei se ole kenenkään syy. Harvoinkos asiat nyt menevät pieleen ilman että erikseen pitää yrittää ne saattaa sinne.


Ja jos se jonkun syy nyt ehkä aivan hiukkasen olisikin, niin ei ainakaan minun!* * *Vihje kunnallisvaaliehdokkaan vaalimainokseksi:


– Ei se mun syy ole!


Ja alle vain kuva, nimi, numero ja puolue.* * *Mutta nyt meille kuntalaisille sitten aukeaa seitsemäs taivas ja varsinainen onnela, kun kaikki puolueet – perussuomalaisia lukuun ottamatta – heti vaalien jälkeisenä maanantaiaamuna rientävän kilvan saattamaan kunnalliset palvelut kuntoon. Pois alta että ette jää jalkoihin!* * *Vaan miksiköhän täytyy odottaa aina vaaleihin asti kunnallisten palvelujen kuntoon saattamisen kanssa, eikö voitaisi pikkuisen aloittaa jo vaikka ensi viikolla?* * *Lopuksi olisi sitten kyllä paikallaan yrittää löytää edes jonkinmoinen selitys sille, miksi perussuomalaisille ainoana puolueena kuntapalvelut eivät ole mikään keskeinen vaaliteema?


– Olisikohan syy se, että Tony Halmeelle Kuntakintet ovat kiinnostavampi teema kuin kuntapalvelut?

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli