Helsingin Kirjamessuilla ennätysmäärä ohjelmaa

24.10.2017 - 14:00

Helsingin Kirjamessuilla torstaista sunnuntaihin 26.–29. lokakuuta nähdään laaja kirjo kansainvälisiä kirjailijoita.

Yksi merkittävimmistä kirjailijavieraista on maailman suosituin trilleristi Dan Brown.

Helsingin Kirjamessuille tulee 42 kansainvälistä kirjailijavierasta 11 maasta.

Suuri osa Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkintoehdokkaista sekä lasten ja nuorten kirjallisuuspalkintoehdokkaista saapuu messuille. Lisäksi messuilla nähdään pohjoismaalaisia ykkösdekkaristeja; Arne Dahl, Samuel Bjørk, Filip Alexanderson, Lone Theils ja Jussi Adler-Olsen. Messuille tulee myös muun muassa PEN-klubin puheenjohtaja Elena Tshizhova ja yhdysvaltalainen kirjailija Scott Turow.

Helsingin Kirjamessuille tulee 42 kansainvälistä kirjailijavierasta 11 maasta.

Dan Brown on maailman suosituimpia kirjailijoita, jonka tunnetuin romaani Da Vinci -koodi on käännetty yli 50 kielelle ja kirjaa myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Brownin uusin teos Alku julkaistiin 3. lokakuuta yli 20 maassa. Aiemmista romaaneista tuttu Harvardin professori Robert Langdon on ihmiskunnan perimmäisten kysymysten ja maailmaa muuttavan ratkaisun äärellä. Kirjan jännittävä juoni nivoutuu taidehistorian, arkkitehtuurin ja menneisyyden salaisuuksien ympärille.

Ennätysmäärä ohjelmaa

Kirjamessuilta löytää uutuuskirjat ja noin 50 antikvariaatin valikoimat. Tapahtuman seitsemällätoista ohjelmalavalla nähdään yli 1 200 esiintyjää: kirjailijoita, taiteilijoita, politiikkoja, asiantuntijoita ja vaikuttajia. Ohjelmaa on tänä vuonna ennätysmäärä. Lisäksi osastoilla järjestetään haastatteluja, kirjailijatapaamisia ja signeerausta. Tänä vuonna Kirjamessujen teemana on Suomi.

Helsingin Kirjamessut järjestetään 26.–29.10. Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma on avoinna torstaista lauantaihin klo 10–20 ja sunnuntaina klo 10–18.

Tiedonantaja ja TA-Tieto Oy ovat mukana Helsingin Kirjamessuilla Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultin osastopaikalla 6f2.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.