Lauantaina nostetaan Iso meteli leikkauksista!

11.02.2016 - 20:00
(updated: 12.02.2016 - 09:37)

Joukkovoima kutsuu toimijoita yhdistämään voimansa seuraavaan ponnistukseen hyvinvointivaltion puolesta.

Metelöimme hallituksen leikkauksista ja keräämme väkeä, intoa ja huomiota 12. maaliskuuta pidettävälle isolle valtakunnalliselle mielenosoitukselle. Tapahtumassa on jaossa kutsulennäkkejä isoon mielenosoitukseen tapahtuman yleisölle ja osallistujille.

Joukkovoima-kansanliike vaatii mielekkään elämän edellytyksien turvaamista kaikille.

13. helmikuuta Joukkovoima järjestyy sekä Helsingissä että Turussa padoin, kattiloin ja kaikilla mahdollisilla metelivälineillä varustautuneina. Luvassa on järjestäjien mukaan patojen ja pannujen pauketta, puheenvuoroja, sekä yhteishengen nostatusta. Yksinkertaisesti Iso meteli hallituksen leikkauksia vastaan. Riittävän paineen luomiseksi tarvitaan hallitusta vastustavien verkostojen yhteistyötä, joten toivomme yksityishenkilöiden sekä yhteisöjen levittävän tietoa tapahtumasta ja tietenkin saapuvan paikalle sankoin joukoin.

Joukkovoima-kansanliike vaatii mielekkään elämän edellytyksien turvaamista kaikille.

– Vastustamme edelleen kurjistamispolitiikkaa kaikissa muodoissaan. Vaikka hallitus on pyörtänyt jotain huonoja päätöksiään, syitä ison metelin nostamiseksi on useita. Hallitus murentaa lastemme tulevaisuutta massiivisten koulutusleikkausten muodossa, ja useat sosiaali- ja terveyspuolen leikkaukset osuvat moninkertaisesti jo valmiiksi kaikkein heikoimmassa asemassa oleviin ihmisiin. Hallituksen tekemät linjaukset kasvattavat systemaattisesti tuloeroja, maksattaen tavallisilla palkansaajilla yhä useampien ihmisten ajautumisen työttömyyteen ja köyhyyteen samalla kun rikkain prosentti jatkaa vaurastumistaan yhä kiihtyvämpään tahtiin, todetaan Joukkovoiman tiedotteessa.

Hallitus ei kuuntele tai keskustele

Päättäjiin on pyritty vetoamaan järkiargumentein lukuisia kanavia pitkin niin kansalaisaktiivien, viranomaisten kuin taloustieteen asiantuntijoidenkin toimesta, mutta laihoin tuloksin. Kyllästyttyään pääoman sanelupolitiikkaan Islannin kansalaiset nousivat barrikadeille kattiloita paukuttaen ja kaatoivat hallituksen.

Myös Suomen hallitus on kerta toisensa jälkeen osoittanut, ettei se kuuntele tai keskustele. On aika näyttää päättäjille punainen kortti ja kerätä voimat 12. maaliskuuta suureen mielenosoitukseen.

Kaikki osallistujat saavat ottaa mukaan omat tunnukset, kunhan ne ovat Joukkovoiman hengen mukaisia. Fasistiset ja rasistiset tunnukset on ehdottomasti kielletty.

Mielenosoitus ei asetu minkään puolueen taakse vaan leikkauspolitiikkaa vastaan. Tästä syystä puoluetunnuksia pyydetään välttämään mielenosoituksessa.

Iso Meteli Helsingissä la 13.2. klo 14 Luonnontieteellinen keskusmuseo (Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00100 Helsinki)

Iso Meteli Turussa la 13.2. klo 11.30 Puutorilla.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Lue myös

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.