Neljä vuotta syyskuun 11. päivän terrori-iskuista

12.08.2005 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: LUE LISÄÄ TIEDONANTAJASTA 32/2005!

Kun neljä vuotta on kulunut USA:ssa tehdyistä syyskuun 11. päivän terrori-iskuista, niistä on saatavilla entistä enemmän tietoa, joka kumoaa virallisen version tapahtumista. On muun muassa saatu koko ajan lisää vahvistuksia sille otaksumalle, että World Trade Centerin tornit eivät romahtaneet lentokoneiden törmäysten vaan tornien sisäisten kontrolloitujen räjäytysten voimasta.


Muutama viikko sitten USA:ssa julkaistiin uusi paljastus syyskuun 11. päivän iskuja edeltäneistä vaiheista. Sen mukaan USA:n salainen, koodinimeä "Able Danger" kantava tiedusteluyksikkö oli havainnut väitetyn 9/11 konekaapparien johtajan Mohammed Attan ja kolmen muun al-Qaidan agentin operoivan USA:ssa jo vuonna 1999. Kuitenkaan mitään ei tehty heidän pidättämisekseen tai heidän toimintansa estämiseksi.


Tämän perusteella on jälleen toistettu väite, jonka mukaan mahtavat voimat USA:n armeijassa ja tiedustelukoneistossa sallivat terroristihyökkäksen USA:n maaperällä saadakseen yleisessä mielipiteessä aikaan sellaisen muutoksen, joka valtuuttaisi maan johdon sotilaallisiin hyökkäyksiin Keski-Aasiassa ja Lähi-idässä.....



ERKKI SUSI

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli