Suurpääoman miehet samassa kuvassa

12.12.2016 - 16:15

Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja, käsitetaiteilija JP Väisänen intoutui Yhdysvaltain presidentinvaalien tiimoilta tekemään kollaasin, jossa suurpääoman miehet rapakon takaa sekä Suomesta ovat päässeet samaan kuvaan.

Väisänen halusi lahjoittaa teoksen Suurpääoman miehet – miljonäärit Tiedonantaja-lehdelle ja tukea näin lehden taloutta. Hän toivoo, että teoksen huutokauppaaminen lehtityön ja Tiedonantajan tukemiseksi onnistuu.

Donald Trumpin ja Juha Sipilän politiikasta on tullut mahdollista koska iso osa kansaa ei osallistu demokratiaan, nukkuu ja jättää äänestämättä. Eliitin politiikka on ollut mahdollista koska mediaa on herrojen talutusnuorassa. Toivon, että aika avaa silmiä ja Tiedonantajaa aletaan tilata entistä enemmän ja että lehden talous ja levikki kasvaisi, kertoo Väisänen.

Kollaasin mitat ovat 45 x 100 cm. Lähtöhinta on 500 euroa. Tarjoukset sähköpostilla skp [at] skp.fi vuoden 2016 loppuun.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.