Tiedonantaja mukana Helsingin kirjamessuilla 26.-29.10.2023

25.10.2023 - 12:00
(updated: 05.12.2023 - 13:15)
Kultti ry:n lehdet ja yhteislavan Rosebudin kanssa löydät messujen osastolta 6f10. Kuva Kultti ry

Tiedonantajan kustannusyhtiön, TA-Tiedon syksyn uudet kirjat ja niiden kirjoittajat ovat esillä Helsingin kirjamessuilla. Mukana myös Tiedonantaja-lehti.

Petra Packalén haastattelee perjantaina 27.10. klo 12 Maija Hakasta Kulttuuri- ja mielipidelehtien liiton ja kirjakauppa Rosebudin yhteisellä lavalla. Aiheena on vasemmistolaisen liikkeen julkisesta ja maanalaisesta toiminnasta 1919-1944 Pakinkylässä kertova kirja Kun Pakila oli punainen.

Samana päivänä klo 13.30 on vuorossa Tero Heinänen ja hänen kirjansa Oi niitä aikoja! Yrjö Hakanen haastattelee Heinästä unohtumattomien venäläis- ja neuvostolaulujen tarinoista.

Samana päivänä klo 13 on Vapaa Ajattelija -lehden keskustelussa Binar Mustafa ja Esa Ylikoski keskustelevat vapaasta ajattelusta, uskonnottomien vapaudesta ja islamista. Mustafan kirja Nainen, elämä, vapaus! Iranin protesteista on sekin ilmestynyt alkusyksystä TA-Tiedon julkaisemana.

Lavan koko ohjelman voit katsoa Kulttilehtien nettisivuilta. Ohjelmasta tulee myös tallenteet.

Kultti ry:n ja Rosebudin lava on messujen osastolla 6f10. TA-Tiedon kirjoja on myynnissä sekä Kultin että Rosebudin osastoilla. Jaossa on myös Tiedonantajan uusimpia numeroita niin kauan, kuin lehtiä riittää.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kotimaa