Keywords:

Tiedonantajan Marx 200 -julistesarja

22.03.2018 - 11:45
(updated: 11.06.2018 - 12:55)

 

Kuvataiteilija Hannu Lindholm on tehnyt Karl Marxin syntymän 200-vuotispäivän merkeissä Tiedonantajalle Marx 200 -julistesarjan. Sen lähtökohtana ovat kirjojen kannet, joita Lindholm on tehnyt Kustannusyhtiö TA-Tiedon julkaisemiin Marx-kirjoihin.

Samalla kun julisteilla nostetaan esille Marxin ajankohtaisuus, kerätään julisteiden myynnillä tukea Tiedonantajalle. Julisteita on viisi erilaista: Marxin Pääoman ajankohtaisuus, Nykyinen kriisi ja Marx, Pääoma, Marxismi ja 2000-luku sekä Marx ja ekologia.

 

Tukea Tiedonantajalle

Julisteita on kutakin tehty sekä A 2 että A 3 -kokoa. Yhden julisteen hinta on 10 euroa ja viisi julistetta saa 40 eurolla. Myyntituloilla tuetaan Tiedonantajan taloutta.

Hannu Lindholmille syyt julisteiden tekemiseen kumpuavat Marxia arvostavasta maailmankatsomuksesta ja halusta antaa omaa osaamistaan asialle. Sama asennoituminen on näkynyt hänen panoksessaan TA-Tiedon kirjasarjan kansiin ja eri tavoin muussakin kuvataiteilijana toimimiseen.

Hyvinkäällä asuva Lindholm valmistui Suomen Taideakatemian koulusta 70-luvulla. Hänellä on ollut lukuisia yksityisnäyttelyitä eri puolilla Suomea. Lisäksi hän on osallistunut useisiin valtakunnallisiin ja ulkomaisiin yhteisnäyttelyihin.

Marx 200 -julisteita voi tilata Tiedonantajan toimistosta p. (09) 7743 810 ja toimisto@tiedonantaja.fi tai ostaa verkkokaupasta osoitteesta www.tiedonantaja.fi/kauppa/tuotteet/marx-200-julistesarja

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.