Keywords:

Uusia kirjoja Tiedonantajan verkkokaupassa

28.02.2019 - 11:45
(updated: 19.03.2019 - 10:08)

Tiedonantajan verkkokaupan tarjonta on laajentunut. TA-Tiedon kirjojen lisäksi voit ostaa nyt myös Intokustannuksen kirjoja edulliseen hintaan.

Siirry ostoksille tästä -> www.tiedonantaja.fi/kauppa

 

Uutuudet verkkokaupassa:

 

Pentti Haanpää

Pentti Haanpään parhaat

20 €

Lukijoiden äänestyksen tuloksena syntynyt Pentti Haanpään novellien kokoelma. 52 eniten ääniä saanutta novellia neljältä vuosikymmeneltä. Into 320 s.

 

Salla Nazarenko & työryhmä

Korruptio Suomessa

24 €

Mitkä ovat suomalaisen korruption erityispiirteet? Onko maine vähän turmeltuneena maana estänyt tehokkaan korruptionvastaisen työn maassamme? Kirjoittajina toimittaja Salla Nazarenkon johtama journalistien ja asiantuntijoiden työryhmä. Into 260 s.

 

Pentti Sainio

Minne Suomi pommittaa?

20 €

Miksi kenraalit näkevät, että Suomen varallisuutta olisi pantava yhä huikeampia määriä taisteluhävittäjiin ja ohjuksiin? Into 190 s.

 

Naomi Klein

Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle

15 €

Pelkkä EI huonoille päätöksille ja päättäjille ei enää riitä. Tarvitsemme myös KYLLÄ-näkymän, jonka puolesta taistella sokkitaktiikoita hätkähtämättä. Into 320 s.

 

Hanna Nikkanen & työryhmä

Hyvän sään aikana – mitä Suomi tekee kun ilmasto muuttaa kaiken

14 €

Teos yhdistää ilmastonmuutoksen eri tasot arkisesta planetaariseen. Kirjoittajat penkovat Suomen kestämättömiä valtarakenteita, tapaavat ilmastopakolaisia ja selvittävät, miten demokratia voi kestää muutospaineen. Into 290 s.

 

Friedrich Engels

Työväenluokan asema Englannissa

10 €

Mitä tapahtuu kun kauppa on täysin vapaata? Kun työehdoista sopiminen on vain paikallista ja yksilöllistä? Ja kun köyhyyden katsotaan olevan itse aiheutettu rangaistava teko? Into 400 s.

 

Timo Kalevi Forss

Toverit herätkää – Poliittinen laululiike Suomessa

14 €

Poliittisen laulun tarina 1900-luvun alun työväenlauluista nykypäivään. Haastateltavina mm. Kaj Chydenius, Pekka Aarnio, Sinikka Sokka, Atte Blom, Eero Ojanen, Mikko Perkoila, Paleface ja Rauhatäti. Into 376 s.

 

Jouko Jokisalo

Euroopan radikaali oikeisto

15 €

Kirja luotaa radikaalin oikeiston liikkeitä uusfasistisista ryhmistä oikeistopopulistisiin puolueisiin. Mitä ovat radikaalin oikein nousun taustatekijät? Into 270 s.

 

Karl Liebknecht

Militarismi ja antimilitarismi

8 €

Klassikkoteos erittelee niin ”ulkoisen” kuin ”sisäisen” militarismin olemusta, ja mitä haasteita on voitettava sotien estämiseksi. Into 240 s.

 

Päivi Uljas

Hyvinvointivaltion läpimurto

10 €

Miten hyvinvointivaltio synnytettiin? Tutkimus pienviljelyhegemonian rapautumisen, kansalaisliikkeiden ja poliittisen murroksen suhteista muuttaa kuvaa Suomen lähivaiheista. Into 300 s.

 

Jaana Torninoja-Latola

Yhä katselen pilviä – Elvi Sinervon elämä

25 €

Kuvaus vasemmistolaisen kirjailijan elämästä Sinervon kirjeenvaihdon, teosten, sisarten päiväkirjojen, vankilavuosien ja järjestötoiminnan valossa. Into 320 s.

 

Osta verkkokaupasta tai puhelimitse

Kaikki nämä ja muita kirjoja netissä www.tiedonantaja.fi/kauppa tai puhelimitse (09) 7743 810. Hintoihin lisätään postikulut.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Kulttuuri

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.