VIIKON KOLUMNI: Häpeä Kallasvuo, häpeä Vanhanen

01.02.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 5/2008

...kyllä taas löitte tavallista ihmistä, työntekijöitä, duunareita!* * *Kertoivat teidän käyneen todellisilla lahtipaikoilla, joissa sika on pantu lihoiksi, tai nauta tai mikä tahansa, juuri siinä vaiheessa kun se voi hyvin ja tuottaa kaiken aikaa ja ongelmitta. Erinomaiset tuotantolaitokset! Ja jätätte yhteensä tuhansia ihmisiä työttömäksi! Kaunis kiitos heille vuosien aherruksesta - siis teiltä!


Olli-Pekka Kallasvuo, kävit Bochumissa vain toistamassa kapitalistin tylyn viestin. Matti Vanhanen, kävit Kemijärvellä ja lohduttelit laihoin viestein, että kyllä se siitä... mutta ei valtio käytä valtaansa, koittakaa te silti pärjätä!* * *Molemmat edustatte samaa rosvojoukkoa: optioilla ja pörssiosakkeilla muutoin vain lihovaa porukkaa. Sitä, joka nyppii, ei vain rusinat pullasta, vaan koko pullan.


Kerran kyllä tukehdutte vielä siihen ahneuteenne!


Niinkin vielä käy. Kysykää vaikka setä Marxilta, kyllä hänen kirjoituksensa toimivat tänäänkin. Ei vain 1800- ja 1900-luvuilla. Nimittäin nuo talouden lainalaisuudet ja pääomien kasaantumiset.* * *Mutta niin ovat paksuja nuo juttunne ja selityksenne, ettei tällä kertaa edes kannata tilaa enempää niille antaa.


Tärkeämpää on tukea Kemijärven massaliikettä maanantaina 4. helmikuuta mielenosoitukseen eduskuntatalolle osallistumalla ja myös tuen ilmaisuin Bochumiin!


Työstä, ja taistelusta, on syntyvä solidaarisuus!


EIKÖ?KAIJA KIESSLING


Kirjoittaja on turkulainen työfysioterapeutti ja Demokraattisen naisverkoston puheenjohtaja.

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli