Liityin kokoomukseen!

01.04.2014 - 10:12
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Tänään, tällä päivämäärällä ovat silmäni auenneet. Jätin erokirjeen Suomen kommunistiselle puolueelle ja saman tien täytin Kokoomuksen jäsenhakemuksen. En halunnut olla enää hetkeäkään puolueessa joka kaikessa toiminnassaan yrittää kammeta suomalaista hyvinvointivaltiota nurin. Esimerkkeinä voisi mainita kuinka kommunistit puolustavat julkisia ja kunnallisia palveluja vaikka niiden tiedetään olevan yhteiskuntamme syöpä.

Julkinen sektori on paisunut jättimäiseksi johon on työntekijöinä pesiytynyt maamme luuseriväestö ja työtä vieroksuvat ihmiset jotka surutta nostavat isoa palkkaa ja näin rapauttavat lopultakin koko hyvinvointiyhteiskuntamme. Kommunistit myös jostain käsittämättömästä syystä puolustavat kuntien itsenäisyyttä muka demokratiaan ja kuntien itsehallintoon vedoten. Kokoomuksessa ymmärretään asiat toisin ja ihan oikein. Yrittäjyyden pitää olla yhteiskunnan suojeluksessa ja jos kunnat ovat este yrittäjien päästä palvelumarkkinoille, silloin ne on raivattava tieltä pois.

Meillä kokoomuksessa (voin kai niin sanoa vaikka jäsenkirjaa ei vielä ole tullutkaan) mottona on, että yksi yrittäjän palkkaama pienipalkkainen työntekijä vastaa kymmentä julkisen alan laiskaa ja hyväpalkkaista työntekijää. Näin leikkisästi meillä lainataan jopa Väinö Linnaa ja osoitetaan kuinka työssä voidaan viihtyä hyvin eikä se palkka ole tärkein. Kokoomuksessa on panostettu työssä jaksamiseen ja hyvän palkan sijaan huumori on parempi keino työntekijöille jaksaa jotka tekevät 16 tunnin päiviä ja kuusipäiväistä työviikkoa.

Ja se kateus ja ahneus jossa kommunistit piehtaroivat, en jaksanut enää sitä rikkaiden parjaamista. Että jaksetaan päivästä toiseen nostaa esille yritysjohtajien, omistajien ja muiden herrojen jättiosinkoja, miljoonaeläkkeitä ja satumaisia omaisuuksia. Minkä joku rikkaan suvun vesa sille voi jos on syntynyt kultalusikka suussa? Kommunistit eivät myöskään ymmärrä, että kapitalismissa kaikilla on mahdollisuus olla Jorma Ollilla ja rikastua mielin määrin. Työläisten oma vika kun luovat töillään jättiomaisuuksia omistavalle luokalle kun voisivat itse alkaa yrittäjiksi ja haalia rikkauksia. Uudessa puolueessani on ymmärretty kuinka yhteiskunnan tulee palkita ruhtinaallisesti eikä kadehtia näitä hyväosaisiksi päässeitä. Jonain päivänä sinäkin työtön voit olla rikas kun vain jaksat yrittää, etkä voivottele ja valita kuinka yhteiskunta potkii päähän.

Entä sitten nämä yhteiskunnan sosiaalipummit, työttömiksi hankkiutuneet, leipäjonolaiset ja muut laiskurit joita kommunistit puolustavat ja vaatimalla vaativat korkeampaa sosiaaliturvaa ja työtä työttömille kunnon palkalla. Vihdoinkin heräsin todellisuuteen ja annan täyden tukeni kokoomuksen linjalle kurittaa köyhiä. Jos kerran työt eivät maita, niin ei muuta kuin raippaa pitkin selkäpiitä ja tuet vallan pois. Kun vähän aikaa on syömättä, eiköhän ala työt maistuun eikä enää nirsoilla työajoista tai palkasta. Työ on parasta terapiaa – palkka on toisarvoinen. Tämän kun muutkin kuin kokoomuslaiset ymmärtäisivät, niin yhteiskuntamme olisi toisella mallilla.

Ja se kommunistien Nato-kammo – järjetöntä parjata rauhanjärjestöä joka pyyteettömästi vie rauhaa ja demokratiaa ympäri maailmaa. Kommunistit vain nuolevat ryssän persettä vaikka venäläisten tankit ovat jo rajan pinnassa. Meillä kokoomuksessa on hyvä isänmaallinen henki ja vielä maksetaan ryssälle potut pottuina. Poistin juuri seinältäni muka meille itsenäisyyden antaneen Leninin kuvan ja laiton ihaillun sotamarsalkkamme Mannerheimin kuvan jonka äärellä aioin vastaisuudessa joka päivä olla kiitollinen kun pelasti meidät 1918 punikeilta ja turvasi toisessa maailmasodassa itsenäisyytemme vaikka joutuikin tapattamaan omia kansalaisiaan.

Tulin myös uskoon kokoomukseen liittymiseni lisäksi. Nyt tajuan kuinka lapsellinen olen ollut puolustaessani tasa-arvoista avioliittolakia. Kadotukseen vaan kaikki homot ja lesbot jotka ovat vasemmistolaisen yhteiskunnan luomia ja joka on yhteiskuntamme suurin vitsaus. Jumala loi miehen ja teki naisen Aatamin kylkiluusta palvelemaan miestä kuuliaisesti ja alistumaan aina miehen tahtoon.

Olen siis tänään 1.4.2014 virallisesti porvari ja kannan ylpeänä oikeistolaisia aatteita.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset