Maassa maan – ei kun oikeiston tavalla?

28.04.2015 - 17:56
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Maahanmuuttajia on kehotettu elämään maassa maan tavalla. Vaalien jälkeisenä aamuna heräsimme aamuun – yhden totuuden aamuun. Jo vuosia porvarit ovat tehneet hartiavoimin töitä vakuuttaakseen kansalaiset siitä kuinka ainoa keino pelastaa maamme on elää maassa oikeiston tavalla.

Auta armias jos erehdyt olemaan eri mieltä ja julkeat arvostella vallitsevaa oikeistolaista poliittista valtavirtaa, olet maasi myyjä, vihervasemmistolainen, punavihreässä kuplassa elävä haihattelija joka ei tajua todellisuutta, elämän realiteetteja.

On syytä antaa ohjeita miten elää maassa oikeiston tavalla, niille joille vielä inhimilliset arvot, humanistisuus, solidaarisuus ja muut hyveet ovat juurtuneet syvälle sieluun ja elävät yhä arvojensa mukaan. Ohjeet siksi jos et halua olla yleisenä sylkykuppina, yhteiskunnan häirikkönä tai vastavirtaan uijana. 

Jotta olisit oikeistolaisessa Suomessa yhteiskuntakelpoinen, sinun tulee arvostella voimakkaasti julkista sektoria. Älä missään olosuhteissa erehdy puolustamaan tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia julkisia palveluja. Jos niin teet, olet muumio joka elää menneessä maailmassa joka tuli ja meni aikaa sitten. Yksityiset palveluntuottajat ovat päivän sana raskassoutuiseen julkisiin palveluihin verrattuna. Mieti nyt, haluatko olla moderni nykyaikainen ihminen vai siitä rannalle aikoja sitten tippunut säälittävä ihmispolo?

Sana jota sinun ihan oman turvallisuutesi takia tulee välttää, on ammattiyhdistysliike. Tai jos mainitset sen, niin muista kirota se alimpaan helvettiin joka on lähes tuhonnut suomalaisen yrittäjyyden ja sitä kautta ajanut maamme perikadon partaalle. Puheet oikeudenmukaisesta palkasta ja kunnollisista työoloista on syytä jättää mainitsematta, jos aikoo säilyttää täysjärkisen maineen valtavirran edustajien silmissä.

Älä missään nimessä kyseenalaista leikkauksia sosiaaliturvaan, koulutukseen, kuntien valtionosuuksiin jne. Sen sijaan, jos haluat säilyttää kasvosi, esitä voimakkaita lisäyksiä asemäärärahoihin, yritystukiin ja erilaisia verohelpotuksia suurpääomille ja suursijoittajille. Ja muista kehua, kuinka superrikkaiden rikkauksien kasvattaminen takaa myös sinun hyvinvointisi.

Varokin puhumasta myönteiseen sävyyn humanitaarisesta maahanmuutosta, kehitysavusta, taiteilijoiden apurahoista, rauhan puolesta sotaa vastaan, ilmaston, luonnon – ja eläinsuojelusta. Kun sisäistät itsesi siihen tai ehdit purra kieleesi, että vaikenet noista asioista – kas kas, saatat saada hyväksynnän ja olet yhteiskuntakelpoinen muiden samanmielisten oikeistolaisten joukossa.

Kumpaa sinä haluat? Sopeutua vallitsevaan, sulkeutuneeseen poliittiseen ilmapiiriin ja nostaa kädet pystyyn, vai tarpoa sitkeästi ylös – ja eteenpäin oikeistolaisessa suossa, noustaksesi ja nostaaksesi ihmiset askel askeleelta maaperälle jossa vallitsee demokratia, suvaitsevaisuus, toistensa kunnioitus ja hyväksyntä ja tasa-arvoiset lähtökohdat hyvään ja monipuoliseen elämään.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.