Miksi työläiset tilaavat kapitalistien äänitorvea, Aamulehteä?

09.09.2013 - 17:34
(updated: 09.10.2015 - 10:59)
Vielä kunnallisvaalien aikaan SDP:n ehdokkaat mainostivat itseään näin. / P.Peltola-FB

Porvarillinen media on aina tiennyt kenen joukoissa se seisoo. Se tietää myös aina kenen puolelle se asettuu kun valinnan aika on – pääomienpa tietenkin – kansaa vastaan. Siitä huolimatta duunareiden valtaosan koteihin kolahtaa joka päivä porvaripropagandan lehti, miksi?

Sen vielä ymmärrän, kun katson tämän päivän 9.9. Aamulehden etusivua, jossa neljä hymyilevää demarinaista kertoo iloisesti loikanneensa Rantaväylän tunnelin puolustajien eli Suomeksi sanottuna kokoomuksen leiriin, että demarikoteihin tilataan pääomien äänenkannattajaa. Demarithan ovat kautta itsenäisyytemme myyneet tiukan paikan tullen työväenaatteensa ja kääntäneet selkänsä työläisille, miksi ei siis nyt?

Vielä kunnallisvaalien aikaan SDP:n ehdokkaat mainostivat itseään näin. / P.Peltola-FB

Muun vasemmiston olisi korkea aika vetää johtopäätökset ja kylmän rauhallisesti lakata tukemasta kaikkia maamme valtakunnallisia porvarillisia lehtiä. Sillä sitähän ne ovat, vaikka kuinka yrittävät puolueettomuuden kaapuun pukeutua.

On järjetöntä työläisiltä tilata ja maksaa vielä maltaita siitä, että lehdellä lyödään korville sen minkä ehditään. Vanha totuus on, että jos et ole meidän puolella – olet meitä vastaan. Tunneliasia kertoo paljastavasti, onko Aamulehti tamperelaisen enemmistön vai rahavallan puolella.

Älkää nyt hyvät ihmiset unta nähkö, että kokoomus, Aamulehti tai pääomapiirit ajaisivat tunnelia työllisyysnäkökohta mielessään. Milloin heitä on kiinnostanut oikeasti suomalaisten tai tamperelaisten työllistäminen?

Voitteko kuvitella porvarillisen ajatusmaailman omaavan tai oikeistolaista aatetta liputtavan tilaavan Kansan Uutisia tai Tiedonantajaa? Ei riitä minunkaan mielikuvitus siihen, kun he eivät tilaa edes demareiden lehtiä, mitä niitä vielä on jäljellä, saati sitten ihka oikeaa työväenlehteä, Tiedonantajaa.

Entä minä itse, työläinen henkeen ja vereen ikäni ollut, työelämäni työväenaatetta kannattanut – miksi minä sitten riekun Aamulehden blogissa? Niin kauan kuin se foorumi on maksuton, niin totta kai tuon esille työväenaatetta vastavoimana oikeistopropagandalle ja lyön porvareita sanan säilällä sen, minkä ehdin ja kykenen.

Vasemmistossa olisi aika miettiä ja nostaa keskusteluun, miksi tilata itsesi ja aatteesi syöjiä. Järjestetään vaikkapa vasemmiston yhteinen kampanja teemalla: Näpit irti porvarilehdistä – tilaa tilalle työväenlehti!

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (15 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.