Suomi nousuun vasemmiston yhteistyöllä!

26.02.2011 - 09:22
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Eiköhän se ole jo tähän päivään mennessä tullut kaikille selväksi, että valtaosa kaikista niistä yhteiskunnallisista asioista, joista saamme tänäänkin nauttia, ovat pääosin vasemmiston aikaansaamia. Toki myös Maalaisliitto oli vahvasti rakentamassa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Nyt olisi korkea aika koota vahva vasemmistolainen vaihtoehto pysäyttämään oikeistolainen kovan arvomaailman omaava politiikka. Oikeistolaisen politiikan aikana maamme on valunut entistä enemmän kohti luokkayhteiskuntaa, jossa heikot sortuu elon tiellä ja hyväosaiset sen kun porskuttavat ilman hädän päivää.

Me kommunistit olemme olleet aina ja tulemme olemaan vastakin valmiit yhteistyöhön kaikkien niiden voimien kanssa joille ovat tärkeitä vasemmistolaiset arvot, kuten tasa-arvo, yhdenvertaisuus, heikoimpien ihmisten puolustaminen, sodan vastaisuus, työläisten oikeuksien puolustaminen, demokratian kehittäminen, humaanisuus, solidaarisuus ja luonnon suojeleminen ym. hyvät arvot.

Punavihreän vasemmiston on tehtävä jo nyt vaalien aikaan laajaa yhteistyötä jolla murretaan porvarillinen hegemonia. Mahdollisuuksia on monia, vielä ehtii solmia vaaliliittoja, tehdä yhteisiä vaalikiertueita, järjestää muita yhteisiä vaalitilaisuuksia jne. Olin hyvin mielissäni kun huomasin, että Lapissa SKP ja KTP ovat päättäneet solmia vaaliliiton.

Lapin vaaliliitto on oiva esimerkki siitä miten kommunistit voivat tehdä yhteistyötä vivahde-eroista huolimatta. Vasemmistoliitto kieltäytyi vaaliliitosta kommunistien kanssa, mutta sen ei saa antaa häiritä yhteistyötä kaikilla mahdollisilla rintamilla missä sitä voidaan tehdä. Kommunistit tarjoavat aina toverin kättä jos sitä meiltä pyydetään ja tulemme itse sitä myös aina tarjoamaan. Ristiriidat ja kyräilyt on lakaistava maton alle ja suunnattava yhteisesti voimat kapitalisteja ja heidän käskyläistään oikeistoa vastaan.

Kommunisteilla, vasemmistoliittolaisilla sekä vasemmistodemareilla ei yksikertaisesti ole enää varaa nyrpistää nokkaa ja tyrmätä yhteistyön mahdollisuuksia jos niitä meille tarjotaan. Me vasemmistolaiset olemme paljon vartioina. Olemmeko valmiit antautumaan oikeiston vyörytyksen edessä vai kaivammeko vihdoin esiin vahvan vasemmistolaisen arvomaailman jonka puolesta olemme valmiit kamppailemaan kynsin hampain yhteisenä rintamana.

Jos aiomme pelastaa oikeiston käsistä mitä pelastettavissa on eli hyvinvointiyhteiskunnan rippeet ja palauttaa se entiseen kukoistukseen, niin siihen ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vasemmiston yhteistyöllä tehtävä VAHVA VASEMMISTOPOLITIKKA.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (56 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.