Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
On se kumma, jos ammattiliitto ei nosta isoa haloa pesästään, kun aina vastaavista elämöidään todella kovin, kun on kyse työnanatajista.
Uskottavuus on koetuksella.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
On se kumma, jos ammattiliitto ei nosta isoa haloa pesästään, kun aina vastaavista elämöidään todella kovin, kun on kyse työnanatajista.
Uskottavuus on koetuksella.
There are currently 0 users online.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
On se kumma, jos ammattiliitto ei nosta isoa haloa pesästään, kun aina vastaavista elämöidään todella kovin, kun on kyse työnanatajista.
Uskottavuus on koetuksella.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
Joo, on se kumma kun eivät perusta toverituomioistunta ja tuomitse syyttömäksi.
On se kumma kun eivät perusta taivaallista tuomioistuinta ja tuomitse syylliseksi.
On siinä uskottavuus koetuksella, jättävät asian ihan ulkopuolisen maallisen tuomioistuimen päätettäväksi, oishan ne voinu jättää jutun vaikka satamaoperaattoreiden yhdistyksen päätettäväksi, mutta ei.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Timo Rädyn asemassa olevan ihmisen pitäisi itse osata tehdä omat "johtopäätöksensa", taikka pystyä osoittamaan aukottomasti. että syyte on perätön.
Näin toimitaan yleiseti muissa organisaatioissa. Ilmeisesti ammattiyhdistysliikeestä on muodostunut sellaine suojatyöpaikka omille virkamiehilleen, ettei heidän tarvitse kantaa huolta omasta ja yhdistyksensä uskottavuudesta.
Alkuperäinen kirjoittaja: PSillanpää
Matti Aalto on sitä takavuosina tehdas seisonut kun joku ei ole ollut oikean liiton jäsen! Uskottavuus on koetuksella kun ei omassa porukassa pystytä jo puuttumaan työntekijän moiseen kiusaamiseen mitä julkisuudessa on ko asiasta liikkunut.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
"Uskottavuus on koetuksella kun ei omassa porukassa pystytä jo puuttumaan työntekijän moiseen kiusaamiseen mitä julkisuudessa on ko asiasta liikkunut."
Niin että kapitalistiluokan luokkaoikeutta noudattamaan? Eihän ne maksa jäsenmaksujakaan.
Voihan siinä Rädyssä olla syytä, oikeistolla on aina vain tuo neekereitten lynkkamisesta periytyvä oikeustaju. Se onko ihminen vapaana ihmisenä esiintyvä neekeri, sehän voidaan todeta ihan silmämääräisesti.
Mutta se onko tapahtunut kiusaamista, tai sellaisesta perusteettomasti syyttämistä, sitä ei voi ratkaista ihan pelkän ihonvärin perusteella, vaan asia pitää tutkia.
ps.
Räty saattaa olla syyllinenkin.
Saattaa olla valkoihoinenkin, ei se niin yksinkertaista ole.
Alkuperäinen kirjoittaja: J. Alexandersson
Hyvä huomata, kuinka kommunistit suhtautuvat työntekijän oikeuksiin epäillyssä kiusaamistapauksessa. Varsinkin Matti Aalolle työntekijän oikeudet näyttävät olevan jatkuvan pilkan ja irvailu aihe. Hänen sympatiansa ovat esimiesherran puolella. Todella kuvaavaa komunistin moraalista -hohhoijaa- taas kerran.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Rädyn asemassa olevan ihmisen pitäis ymmärtää, että hän on johtavassa asemassa oleva henkilö. Hänen johtaa myös esimerkillään.
Työpaikkakiusaamissyyte on erittäin raskauttava syyte, varsinki johtavalle AY pomolle, jonka mission pitäisi olla parempi työympäristö.
Jos väite on tuulesta temmattu ja jopa mahdollinen salajuoni, niin silloin Rädyn pitää se aukottomasti todistaa.
Jos väitteessä on hitunenkin totta, tulisi Rädyn osata tehdä heti johtopäätöksensä Hänen pitää se tehdä nimenomaan itse, eikä jonkin oikeusasteen käskystä.
Tosiaan, AY liikkeen virkamiehet ovat tottuneet elämään kuin pellossa. Kaiken arvostelun yläpuolellä.
Eikös Jouko Ahosella ollut kanssa jotain hämärää, ja sielllä hän istuu ja kehtaa huippupalkkaansa edelleen nostaa.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
"Jos väite on tuulesta temmattu ja jopa mahdollinen salajuoni, niin silloin Rädyn pitää se aukottomasti todistaa."
Todistaa AUKOTTOMASTI että se mikä ei ole olemassa ei ole olemassa?
Minulla on sellainen oikeusperiaate että ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan. Minä en näe Erkon konsernin esittäneen millään yleisesti hyväksytyllä tavalla mitään yleisesti hyväksyttyä raskauttavaa todistusaineistoa suljettujen oviensa takana.
Pidän aiheellisena suorittaa asiassa poliisitutkinta, sitten syyteharkinta ja lopulta avoin oikeudenkäynti jos syyttäjä näkee sen aiheelliseksi.
Sen jälkeen, jos sinne asti tullaan, on tuomioistuimen tehtävä päätös asiassa.
Joillakin kovan kiihotuksen kohteeksi joutuneilla saattaa olla kova vimma päästä toteuttamaan oikeudenmukaisuus käsityksiään kivityspiiriin. Siinä asiassa on kuitenkin parempi kääntyä suoraan terveysviranomaisten puoleen.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Johtavassa asemassa oleva henkilö on hieman eri tilanteessa kuin tavallinen työntekijä. Tämän pitäisi koskea myöskin AY liikkeen kaltaisia suojatyöpaikkoja.
Verrataanpa Dominique Strauss-Kahnin tapaukseen. Mieshän erosi virastaan, vaikka oikeus myöhemmin hänet syyttömäksi totesivat. Kahn oli pankkiiri ja hänen missionsa ei ollut hotellisiivoojien työ olot, silti hän erosi.
Timo Rätyn mission pitäisi olla paremmat työolot. Sen pitäisi koskea myös hänen omaa liittoaan ja hänen omia alaisiaan. Tälläisesaa asemassa ei päätostä eroamisesta haeta oikeusteitse, vaan johtajan on itse se kyettävä tekemään päätöksensä. Johtamisessa maksetaan vastuusta. Johtajan pitää kantaa vastuusa omasta vastuualueestaan tinkimättä. Työpaikkakiusaamissyyte on erittäin vakava syyte ammattiyhdistysjohtajalle.
Johtaja ei ole samanlaisessa työsuhteessa kuin esim, virkamies, joka saa pitää virkansa, jollei tee virkavirhettä. Johtajan "nauttii luottamusta" omalta organisaatioltaan. Jos tämä luottamus jostain syystä katoaa, johtajan pitää ymmärtää astua syrjään. Josku luottamus menetetää vain yhdestä sanasta tai lauseesta. Syy voi olla hyvinkin mitätön. Kysymys on luottamuksen säilyttämisestä ja sitä kautta uskottavuudesta.
Johtajan paikka on tuulinen, siitä siinä hommassa maksetaa.
Alkuperäinen kirjoittaja: Työeläkeläinen
Varsinkin ay toimijan olisi tehtävä tuollaisen syytöksen kohdalla joka Rätyyn on kohdistettu oikeat johtopäätökset ja lomauttaa itsensä käsittelyn ajaksi palkattomalle lomalle.
Olen ymmärtänyt ay liikkeen olevan tai ainakin sen väittäneen olevan työläisten puolustaja mutta nyt sekin kuva on häipynyt eli mihin sitä liikettä enää tarvitaan?
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
"Verrataanpa Dominique Strauss-Kahnin tapaukseen. Mieshän erosi virastaan, vaikka oikeus myöhemmin hänet syyttömäksi totesivat."
Niin, tuo on juuri sitä valkoisten luokkaoikeutta. Eiväthän he välitä pätkääkään siitä montako ihmistä joku Nato mies on raiskannut tai raiskaako parhaillaan. Natohan tekee sitä kaiken aikaa, eihän esim. Afganistanin miehitysjoukoilla ole juuri lainkaan vapaaehtoisia seksipartnereita, ihan raakaan väkivaltaan tai selibaattiinhan se Naton toiminta pohjautuu.
Tapauksessa oli siis aivan epäoleellista se raiskasiko Strauss-Kahn vai ei.
Oleellista oli se kenet finanssikapitalistit halusivat poistaa IMF:n johdosta ja kenet he halusivat laittaa tilalle, sekä se ketä he eivät halunneet Ranskan presidentiksi tämän finanssikriisin aikana.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Jos ei alennuta vainoharhaisiin salajuoniteorioihin, voidaan Kahnin esimerkkiä pitää tilanteesta, jossa johtaja menettää hetkeksi luottamuksensa, vaikkakin tässä tapauksessa syyttä, ja eroaa.
Johtaja johtaa esimerkillään
Alkuperäinen kirjoittaja: phj
Jaha,jälleen työeläkeläinen eli " Mihin sitä ( siis ay-)liikettä tarvitaan ? Jos nyt vastaisin,että työläisten etujen valvontaan,onhan työnantajillakin omat liittonsa heidän etujaan valvomaan. Työeläkeläinenkö näitä työläisten etuja ( palkka,työturvallisuus jne) sitten valvoisi,kun ay-liike lopetetaan ??
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
Kahnin tapauksessa oli olennaista se että hoksasivat laittaa hänen puhelimensa kuunteluun jo vähän ennen kuin se luottamus meni. Tarkkana pitää ollakin silloin kun kyse on tuhansien miljardien dollarien pelistä. Mitä siitä tulisi jos joutuisivat pelamaan sekoitetusta pakasta vedetyillä korteilla niinkuin halpojen baarien sällit.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em. Know when to walk away, know when to run.
Dominique knows.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Matti, olet oikeassa. Toimintatapaa, missä johtajan pitää nauttia organisaationsa ehdotonta luottamusta ja jossa johtaja eroaa omasta pyynnöstään luottamuksen järkkyessä, käytetään myös joskus vastustajien toimesta hyväksi, niinkuin esittämäsi Kahnin raiskaussyytöksissä voidaan epäillä.
Se onko Timo Rädyn tapauksessa kyseessä ajojahti vai aito kiusaamistapaus on varmasti oman keskustelusäikeen arvoinen juttu.
Asia, mitä kritisoin, on AY-liikeeseen pesiytynyt "virkamies-asenne", josta toin esille Timo Rädyn ja Jouko Ahosen. Nämä herrat tuntuvat pitävän pallistaan kiinni, vaikkakaan heillä ei ole organisaationsa täyttä luottamusta.
Phj mainitsi, että AY-liiketta tarvitaan. Näin on. AY-liike on vain pöhöttynyt parempipalkkaisten duunareiden etujärjestöksi, joka haluaa vain kasvattaa omaa valtaansa, unohtaen sen alkuperäisen ja tuiki tärkeän missionsa; huonossa asemassa olevien työntekijöiden olosuhteiden puolustaminen.
Tälläiset timorädyt ja joukoahoset vain esimerkillään vahvistavat tätä mielikuvaa omaa etuaan vartioivasta etujärjestöstä
Alkuperäinen kirjoittaja: Työeläkeläinen
Voi voi "phj" selvisin yli 40 vuotta ilman ay tukea omin taidoin työnantajieni kanssa. Niihin kuului pari varsin suurta yhtiötä siihen aikaan sekä kuntayhteisö. Varsinkaan noiden yksityisten kanssa ei ollut ongelmaa joskin niille niitä tuli ja ainakin toinen on hajonnut nyt pirstaleiksi.
Ay-liike ei oikeasti aja työläisten asiaa vaan omien johtajiensa ja hieman parempipalkkaisten jäsentensä. Jos ajettaisiin tavallisen työntekijän asemaa olisi jo ainakin 30 vuotta ajettu penni/senttimääräisiä korotuksia prosenttikorotusten sijaan eikä tarvitsisi jatkuvasti mankua eriarvoisuudesta tulonjaossa.
Kokonaisuutena tulonjaossa ei merkitse mitä muutama johtaja ansaitsee vaan se mitä ne 3 miljoonaa palkansaajaa saavat jotka nuo muutama johtaja on töihin palkannut. Onko se oikeudenmukaista vai ei on jokaisen itse harkittava mutta se on realiteetti taloudessa eikä sitä voida sivuuttaa jos aiomme pysyä AAA luokassa ja selvitä veloistamme jotka minun mielestäni pitäisi maksaa kiiruun vilkkaa.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
Sakke: "Phj mainitsi, että AY-liiketta tarvitaan. Näin on. AY-liike on vain pöhöttynyt parempipalkkaisten duunareiden etujärjestöksi, joka haluaa vain kasvattaa omaa valtaansa, unohtaen sen alkuperäisen ja tuiki tärkeän missionsa; huonossa asemassa olevien työntekijöiden olosuhteiden puolustaminen."
On se phj oikeassa, ay-liikettä tarvitaan. Sitä ei kuitenkaa tarvita humalaisten käräjöinteihin eikä nurkan takana muiluttamisiin. Ei liioin 7 päivää eikä big brother pudotuspeleihin.
Sakke on kyllä siinä oikeassa että hallitseva luokka pyrkii aina muuttamaan työväenluokan itsensä kaltaiseksi, tuhoamaan moraalin ja mädättämään ay-liikkeen sisältä päin.
Alkuperäinen kirjoittaja: matti nuutinen
Ettei vaan kyseessä olisi salajuoni.Syystä että kiusattu Ahde ja syytetty Räty ovat julkkiksia ja vaaleja on tulossa niin mainos kamppanja olisi aloitettu hyvissä ajoin eli jopa varkain.Ehdolle on varmaankin jompi kumpi vaaleihin asettumassa ja nyt he saavat ns ylimäärästä hyötyä siis median taholta pitkällä aikavälillä.Tietenkään ei sovi väheksyä itse asiaa,kiusaaminen on tuomittava yks,selitteisesti.Mutta esim,rakennus työmailla kiusaaminen oli joka päiväistä ja sitä oli eri laatuista,kokemusta nimittäin on.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Tässä meillä on siis se sama ammattiyhdistysliike, joka vaatii elinkeinoelämää parantavan työssäviihtyvyyttä ja näin ratkaisevan eläke ja kestävyysvajeongelman.
Jos tälläinen Hilkka Ahteelle tehty laiton irtisanominen olisi tapahtunut Finnstevellä, olisi satamat lakossa ja Suomen ulkomaankauppa pysähdyksissä, kunnes Laittomuuksiin syyllistyneitä olisi rangaistu.
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
"Tässä meillä on siis se sama ammattiyhdistysliike, joka vaatii elinkeinoelämää parantavan työssäviihtyvyyttä ja näin ratkaisevan eläke ja kestävyysvajeongelman."
Onhan tuo Rädyn toiminta täysin käsittämätöntä, vaikka Ahteen syytökset osoittautuisivatkin perättömiksi (mitä en kyllä usko). Onneksi vaikuttaa siltä, ettei tuota menoa juuri hyväksytä kuin tuon AKT:n ukkoporukan omassa piirissä.
Alkuperäinen kirjoittaja: raimo tapola
"Ruonala Veijo SDP
Ehdokkaan oma esittely
Oululainen linja-autonkuljettaja ja pääluottamusmies. AKT:n hallituksen varapuheenjohtaja ja AKT:n osasto 58:n puheenjohtaja. SAK:n valtuuston jäsen. Harrastuksia metsästys, kalastus ja moottoripyöräily.
Päävaaliteemana varma, reilu ja oikeudenmukainen työelämä eli työllistäminen ja työntekijöiden oikeuksien puolustaminen."
Pitäisikö päivittää tietoja välillä?
Alkuperäinen kirjoittaja: Myyryläinen
Mitä me julkisuuden varassa olevat oikeasti tiedämme Rädyn ja Ahteen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä?
On totta, että Rätyyn kohdistuvat syytteet ovat vakavia ja kohdistuessaan ay-liikkeen työpaikkaan käsittämättömiä jos niissä on perää. Ne ON selvitettävä. Kuitenkin Räty ei ole selvitysvelvollinen muulta osin kuin vastaamaan syytteisiin. Todistamistaakka on muualla jos porvarillisessa yhteiskunnassa noudatetaan porvarillisen oikeuden periaatteita.
Toisaalta on harjoitettava lähdekritiikkiä ja otettava huomioon porvarillisten tiedotusvälineiden yleinen halu mustamaalata työväenliikettä aina kun se siihen mahdollisuuden näkee ja etenkin kun pääsee lyömään tiukan edunvalvojan maineessa oleva. Vaarattomat kuvataankin sitten mukaviksi.
On lisäksi huomattava, että kyseessä ei ole tavallinen suhde työnantaja-työntekijä vaan suhde pomo-pienempi pomo. Ahde on ollut nimen omaan itsenäisessä ja vastuullisessa esimiesasemassa viestintäpäällikkönä, ei tavanomaisena työläisenä.
Toivottavasti tämä saadaan selvitettyä kiihkottomasti ja erilainen lynkkausmielialat jäävät keskustelupalstojen herkuiksi.
Alkuperäinen kirjoittaja: PSillanpää
Tuntuu kyllä aika uskomattomalta tämä meno AKTn päämajassa, itsekin reilut parikymmentä vuotta ammattiyhdistysliikkeessä toimineelta aktiivista. Mitä enemmän tietoja tulee julkisuuteen sitä pahemmalta näyttää. En ole Ahteen "fani", mutta jos tiedot mitä julkisuudessa on olen kuitenkin hänen puolellaan.
Räty, mene peilin eteen ja katso reikää mikä on jalassasi omasta laukauksesta.
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
"Mitä me julkisuuden varassa olevat oikeasti tiedämme Rädyn ja Ahteen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä?...Toisaalta on harjoitettava lähdekritiikkiä ja otettava huomioon porvarillisten tiedotusvälineiden yleinen halu mustamaalata työväenliikettä aina kun se siihen mahdollisuuden näkee"
Tätä minäkin alkuun ajattelin, mutta tuo Hilkka Ahteen erottaminen hoidettiin varsin tökerösti ja vieläpä poliisitutkinnan ollessa kesken. Tapa jolla tämä on hoidettu ja se, ettei Räty tunnu saavan kovin laajaa tukea kuin omalta ringiltään, kyllä kovasti vahvistavat epäilyjä siitä, että Ahteen väitteissä on perää. Ja onhan Ahteen väitteille tullut tukea myös AKT:n piiristä.
"On lisäksi huomattava, että kyseessä ei ole tavallinen suhde työnantaja-työntekijä vaan suhde pomo-pienempi pomo. Ahde on ollut nimen omaan itsenäisessä ja vastuullisessa esimiesasemassa viestintäpäällikkönä, ei tavanomaisena työläisenä."
Käsittääkseni kyseessä on pomo-ylempi toimihenkilö-suhde. Ylemmät toimihenkilöt ovat vielä ihan tavallisia työläisiäkin suojaavan lainsäädännön piirissä. Pomoilla on sitten olematon irtisanomissuoja, mutta kultaiset kädenpuristukset jne.
Alkuperäinen kirjoittaja: Työeläkeläinen
Katselin tuolta TA:n etusivulta, kotimaasta ja pääkirjoituksista mutten löytänyt mitään Rädyn kujanjuoksusta. Onko moinen käytös niin arka asia vasemmistolle ja kommunisteille varsinkin, ettei siitä voi edes puhua/kirjoittaa?
Jos tuo sama olisi tapahtunut vaikka jossain huolintaliikkeessä niin Rätyhän heti puuhaisi lakkoja ja tukilakkoja kunnes moinen pomo olisi vähintään jossain muussa maassa. Eikö vasemmistossa toimi itsesäätely? Kullä Rädyn pitäisi nyt vetää johtopäätöksiä ja poistua takavasemmalle.
On se ihme ettei Susi ole koko asiaa huomannut?
Alkuperäinen kirjoittaja: Myyryläinen
Tökeröstä julkisesta kuvasta olen samaa mieltä. Mutta kuinka paljon siinä on kyse tuosta mainitmastani julkisesta loanheitosta AKT:tä ja, luultavasti tarkoituksella, laajemmin ay-liikkeen niskaan.
AKT:nkin johto on työsuhdeasiain ammattilaisia. Minusta on käsittämätöntä, että he lähtisivät ehdoin tahdoin sörssimään omaa asemaansa, Rätykään.
Rädyn itse A-studiossa antaman tiedon mukaan hän ei ollut toimiston väen henkilöstöhallinnollinen esimies. Mitä se käytännön suhteissa sitten tarkoittaa, jäi epäselväksi. Toisaalta kuitenkin päällikkö-nimike on pikkupomon nimike. Vaikka nykyisinä titteli-inflaation aikana päälliköitä vilisee pilvin pimein, etenkin yksityisellä puolella. Tuollaisessa yhdistys- ja liittokuviossa toimihenkilö kai olisi jonkinlainen sihteeri.
Minusta on alkanut tuntua enemmän ja enemmän siltä, että taustalla on pyrkimys vaikuttaa kuljetusliittojen yhdistymissuunnitelmiin ja edunvalvonnassa maineeltaan vahvan AKT:n asemaan niissä.
P.s. edellinen ei tarkoita, että hyväksyisin kiusaamisen missään muodossa ja minustakin asia on selvitettävä juuriaan myöten. Se ei kuitenkaan tapahdu objektiivisesti bulevardilehtien tai niitä siteeraavien muiden tiedotusvälineiden palstoilla.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
Niin, joku syy tuohon mekkalaan täytyy olla, ei sitä muuten olisi.
"Se ei kuitenkaan tapahdu objektiivisesti bulevardilehtien tai niitä siteeraavien muiden tiedotusvälineiden palstoilla."
Hyvin oireellista asiassa on se kuinka hanakasti asiaan otetaan kantaa tietämättä yhtään mitään siitä mistä on kyse. En minäkään tiedä mistä on kyse mutta paatoksellinen kannanottaminen asiaan jota ei tunne ollenkaan on tyypillistä oikeistolle.
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
"Tökeröstä julkisesta kuvasta olen samaa mieltä. Mutta kuinka paljon siinä on kyse tuosta mainitmastani julkisesta loanheitosta AKT:tä ja, luultavasti tarkoituksella, laajemmin ay-liikkeen niskaan."
Enpä tiedä tuosta laajemmasta mitasta, kun kuitenkin AY-liike yleisesti kiirehti tuomitsemaan Rädyn toiminnan.
"Tuollaisessa yhdistys- ja liittokuviossa toimihenkilö kai olisi jonkinlainen sihteeri."
En tosiaan tiedä miten AY-liikkeessä tittelit menevät, mutta ylempi toimihenkilö on aika usein juuri "pikkupomo".
"Minusta on alkanut tuntua enemmän ja enemmän siltä, että taustalla on pyrkimys vaikuttaa kuljetusliittojen yhdistymissuunnitelmiin ja edunvalvonnassa maineeltaan vahvan AKT:n asemaan niissä."
Ja Rädyn puolustajat sanovat, että satamaväki yrittää kaapata vallan AKT:ssä. Kyllähän tuohon voi vaikka mitä salaliittoa kehittää, mutta aika onnettomalta Rädyn touhu silti vaikuttaa.
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
"Enpä tiedä tuosta laajemmasta mitasta, kun kuitenkin AY-liike yleisesti kiirehti tuomitsemaan Rädyn toiminnan."
Voikohan tuostakaan päätellä yhtään mitään itse asian suhteen? Onkohan yhdelläkään heistä ollut puhtaita jauhoja omassa pussissa?
Minä suhtaudun erittäin kielteisesti siihen että asiassa ylipäätään ollenkaan käydään kansankäräjiä Ilta Sanomien johdolla.
En ole tippakaan sen kummemmin Ahteen kuin Rädynkään puolella, mutta ei tämä nykyinen meno todellakaan ole sitä millä tavalla järjestäytyneen työväenluokan pitäisi asiansa käsitellä.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
Matti Aalto on huolissaan;"Minä suhtaudun erittäin kielteisesti siihen että asiassa ylipäätään ollenkaan käydään kansankäräjiä Ilta Sanomien johdolla."
Minä suhtaudun taas positivisesti siihen, että meillä on sananvapaus ja ilmaisuvapaus.
Neuvostoliitossa sitä ei ollut ja niinpä paikallinen "Räty" saikin olla vallankahvassa vuodesta -23 vuoteen -53, elikkä kuolemaansa asti.
Sanavapaudella ja vapaalla lehdistöllä takaamme juuri sen, että timorätyjen kaltaiset despootit eivät saa liikaa valtaa ja pääse nousemaan arvostelun yläpuolelle.
Matti, ole huoleti, meillä on toimiva oikeusvaltio. Niin Rädyn kuin Ahteenkin kannat punnitaan ja rangaistaan oikeudessa kyllä tarkkaan ja puolueettomasti.
Julkisuuskuva on sitten se, minkä me kaikki muodostamme itse AKT:sta Rädysta ja Ahteesta. Niissä käytämme apuna Iltasanomia, Hesaria TV:tä ja Tiedonantajaa, hyvä näin.
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
"Neuvostoliitossa sitä ei ollut ja niinpä..."
Mutta Stalin...
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
"Minä suhtaudun erittäin kielteisesti siihen että asiassa ylipäätään ollenkaan käydään kansankäräjiä Ilta Sanomien johdolla."
Hieman vaikuttaa silmien sulkemiselta tällainen asenne, että kielteinen uutinen kuitataan iltapäivälehtiuutisoinniksi. On tätä muuallakin käsitelty, ja eilisessä A-Talkissakin oli AKT:n jäseniä puimassa tätä tapausta.
http://areena.yle.fi/ohjelma/1675340
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
http://sosialismi.net/blog/2012/03/05/akt-puolustaa-ahde-paatostaan/#com...
Alkuperäinen kirjoittaja: Opiskelija
Ei kahden eläkkeellä olevan SEL:läisen kirjoitus oikein vielä riitä vakuuttamaan minua siitä, että koko juttu olisi vain iltapäivälehtien tai jonkin "eliitin" masinoima hyökkkäys ay-liikettä vastaan.
Alkuperäinen kirjoittaja: J. Alexandersson
Matti Aalto,
miten tuo linkkisi liittyy AKT:n kiusaamisepäilyn tutkintavelvollisuuteen ja irtisanomisen mahdollisiin laittomuusulottuvuuksiin? Pitäisikö poliisin tiedustella joltakin kommunistiselta ay-marginaalilta lupaa noudattaa Suomen lain heille määräämiä velvollisuuksia ja koko yhteiskunnan samalta marginaalilta lupaa keskustella demokraattisen sananvapauden puitteissa näistä asioista, vai mitä kummaa yrität viestittää?
Alkuperäinen kirjoittaja: Matti Aalto
Matti Aalto,
....
vai mitä kummaa yrität viestittää?
Sitä että laki ja säädökset pitäisi olla kaikille samat.
Toisaalta sitä että tämä on sellaista Big Brother politiikkaa, jota pelaavia ihmisiä en oikein arvosta.
Alkuperäinen kirjoittaja: sakke
....ja Timo Räty on ja pysyy virassaan. Huhuillaan jopa satamalakosta...