2 posts / 0 new
Uusin kirjoitus
admin
Offline
Last seen: 1 päivä 14 hours sitten
Joined: 05.08.2015
Mediasyrjintä on demokratian polkemista

Etyjin vaalitarkkailijat arvostelivat taannoin eduskunnan ulkopuolisten puolueiden heikkoa pääsyä esille mediassa.

Article: 
Mediasyrjintä on demokratian polkemista
admin
Offline
Last seen: 1 päivä 14 hours sitten
Joined: 05.08.2015

Alkuperäinen kirjoittaja: Työeläkeläinen

Katsoin tässä vähän vanhempia kirjoituksia aikani kuluksi ja tein oudon huomion Suden mielenliikkeissä.

Hän valittaa, ettei SKP saa puoluetukea vaikka haluaisikin päästä esiin sen rahoittamana. Vielä vaalitarkkailijatkin Etyjstä ovat olleet sitä mieltä, että tukea pitäisi jakaa, vaikka kunnallisvaalien tulosten mukaan.

Olisihan se hienoa jos rahaa olisi jaettavaksi vapaasti ilman mitään rajoituksia mutta jotainhan ne laitkin merkitsevät ja tässä tapauksessahan ne suosivat niitä puolueita joilla on kansan kannatus, se lienee vakuuttava syy tukeen.

Kun SKP moisesta valittaa niin tulee mieleen kysyä mille puolueille maissa joita kommunisteiksi itseään mieltävät puolueet hallitsevat jaetaan puoluetukia ja vaaliavustuksia. Mikäli oikein muistan ei esim. Neuvostoliitossa ja sen satelliiteissa edes sallittu muita puolueita. Mahtaako niitä olla Kuubassa tai Pohjois-Koreassakaan? Miksi asian pitäisi olla toisin jos muut puolueet, kansan valitsemina, pitävät valtaa? Onko kommunismi siten demokratian polkemista? Onko SKP edes oppositiossa eli onko se varteenotettavana edes olemassa?

Jos ei kannatus niin mikä olisi se oikea tapa määritellä vaalitukien määrä rahassa? Mistä sitä etukäteen voi tietää äänestääkö jotain puoluetta 10 vai 10'000 vai ihan 100'000 kansalaista vaaleissa. Olihan nytkin viime vaaleissa ”Jytky” joka muutti paljon tilannetta.

SKP:n ajatuksillahan on ollut mahdollisuuksia aikoinaan SKDL:n aikoihin, sillä oli tuon peitejärjestönsä kautta lähes neljännes eduskunnan paikoistakin. Se ei kuitenkaan pystynyt vakuuttamaan kansaa omista eduistaan muiden suhteen pitäytymällä kommunismissaan joka on lopullisesti osoittautunut vääräksi keinoksi niin talouden kuin hallinnonkin välineenä.

Eikö nyt olisi itkun sijaan aika suorittaa komu-uskonpuhdistus ja siirtyä tähän päivään, tämän päivän ihmisten aatosten tasalle. Muutoin aatteelle tulee noutaja.

Paikalla olevat käyttäjät

There are currently 0 users online.

Uudet käyttäjät

  • tiinaseppanen
  • Hoxhalainen
  • santtujarno
  • sebastianjoel.a...
  • ville.turunen