Spekulaatioita hätätilasta

17.10.2008 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja: Tiedonantaja nro 38 / 17.10.2008

Arvailut George W. Bushin hallinnon kaavailemasta poikkeustilasta ovat vähän niin kuin arvailut USA:n ja/tai Israelin hyökkäyksestä Iraniin – niitä on esitetty jo monta vuotta. Silti arvailut eivät ole toteutuneet.


Nyt kulissien takaisista yhteyksistään tunnettu journalisti Wayne Madsen kertoo liittovaltion hätätilaviraston FEMA:n lähteisiin nojautuen, että Bushin hallinto on viimeistelemässä suunnitelmaa hätätilan julistamiseksi. Hätätilan laukaisimista keskeisin on talouden romahdus ja muita jälleen yhdet vilpilliset presidentinvaalit ja niiden synnyttämät yhteiskunnalliset levottomuudet.


Madsen kertoi jo viime huhtikuussa poikkeustilaa koskeneen huippusalaisen asiakirjan kiertämisestä johtavien kongressin jäsenten keskuudessa. Myös valmiista suunnitelmista perustuslain syrjäyttämiseksi väliaikaisesti on kirjoitettu jo pitkään.


Jos USA:n talous todella romahtaa, mitkä tahansa kauhuskenaariot voivat toteutua. On toivottavaa, ettei niin käy ja että hätätilaa koskevat jutut jäävät vain jutuiksi.ERKKI SUSI

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli