Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

20.12.2010 - 10:06
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Niin se on taas kerran vuosi vierähtänyt ja edessä uusi vuosi ja uudet haasteet. Oikeisto ja kapitalistit ovat pitäneet huolen, että kommunisteilla on riittänyt myös tänä vuonna yllin kyllin vipinää.

Köyhyyden ja kurjuuden vähentämiseksi ei ole laitettu tikkua ristiin, työmarkkinoilla työnantaja on hyökännyt työläisten kimppuun laajalla rintamalla, hallitus on työttömyyden edessä nostanut nöyrästi kädet pystyyn ja syytänyt veronmaksajien rahoja ympäri Eurooppaa tukemalla pankkeja ja suursijoittajia. Myös Nato–intoilijat entisen presidentin Martti Ahtisaaren johdolla ovat jaksaneet elämöidä Suomen liittämiseksi tuohon rikollisjärjestöön.

Kommunistit ovat sitkeästi ja väsymättä paljastaneet oikeistolaisen maamme koko kuvan ja olleet mukana erilaisissa kansalaisliikkeissä nostamassa vastarintaa oikeistolaista vyörytystä vastaan.

SKP piti kuluvana vuonna edustajakokouksen jossa hyväksyttiin tukku hyviä asiakirjoja joiden pohjalta on helppo taistelua jatkaa. Voin vakuuttaa muutamille epäilijöille, että SKP jatkaa vankkumatta vallankumouksen tiellä kohti sosialismia, mutta elää tiiviisti koko ajan myös tässä ja nyt ihmisten arjessa.

Saimme myös uuden pääsihteerin kun Juha-Pekka Väisänen astui rohkeasti Arto Viitaniemen jättämiin suuriin saappaisiin. Kovasti JP puhkuu intoa ja toimintatarmoa ja on saanut jo selvästi uutta pontta myös kenttäväkeen. Hyvältä näyttää.

Myös itse sain kunnian alkaa kirjoittaa blogeja uuteen perustettuun Tiedonantajan verkkolehteen. Voin toverit sanoa suoraan, että Marko Korvelan ottaessa yhteyttä ja tarjotessa mahdollisuutta kirjoittaa tänne, niin kuljin valehtelematta viikon ”paska jäykkänä”, koska olihan kyseessä sentään suomalaisen työväenliikkeen ylivoimainen ykköstyöväenlehti. Halusin kuitenkin JP Väisäsen tavoin näyttää muille kommunisteille esimerkkiä siitä, ettei meille mikään ole mahdotonta – täytyy vain uskaltaa.

Tuleva vuosi on entistä haasteellisempi kommunisteille ja suomalaiselle työväenliikkeelle, sillä onhan se nyt syvässä alennustilassa. Kommunistien tehtävä on olla suunnannäyttäjä ja keihään kärkenä taistelussa työväestön ja kaikkien vähäosaisten puolesta ja nostaa työväenliike pois murheen laaksosta.

Oikeisto yrittää jatkaa rynnistystään jo alkuvuodesta käytävissä eduskuntavaaleissa – on korkea aikaa pysäyttää oikeiston riemukulku. Siksi joka ainoan kynnelle kykenevän kommunistin on löydettävä vielä uusi vaihde toiminnan tason nostamiseksi ja se vaihde löytyy, en epäile sitä hetkeäkään. Tartutaan hetkeen toverit! Levätään ja kerätään voimia nyt kuitenkin joulun ja uudenvuoden aika ja muistetaan pitää itsestämme ja läheisistämme huolta.

Toivotan hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta lukijoilleni, kommentoijille sekä rakkaille tovereille.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (11 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.