Idästä tulossa helleaalto – Suomi äkkiä Natoon!

04.06.2014 - 09:09
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Kyllä nyt ystävät ja kaikki isänmaatamme rakastavat hyvät neuvot ovat kalliit! Säätiedotuksessa kerrottiin helleaallon lähestyvän idästä maatamme. Mitä tämä taas oikein on? Tämän täytyy olla venäläisten ja Putinin uusi pirullinen juoni jonka avulla maamme aiotaan miehittää. Apua, ovatko puolustusvoimamme hereillä ja valmiustilassa uuden yllättävän tilanteen johdosta?

Osattiinko tähän varautua, että Putin lähettää helleaallon suomalaisten joukkojen kimppuun kun he sitä vähiten odottavat? Miten on vesivarastojen laita kun urheat joukkomme joutuvat kovassa helteessä kaivamaan juoksuhautoja, tekemään linnoitustöitä ja lapiomaan isänmaan multiin poteroita? Ja lamautuuko kaikki varuskuntamme jos helle leviää laajalti Suomen ylle?

Pitihän se arvata, että peli ei voi olla rehellistä kun kyse on venäläisistä, tulipa sieltä mitä tahansa. Suomalaiset hyväuskoiset lekottelevat rannoillaan ja mökeillä joten reservijoukkoja on turha toivoa apuun ja kun varusmiehet riutuvat kasarmeissaan helteen uuvuttamina, niin mikä on veli venäläisten ilmastoiduissa panssariautoissa vallata paraatimarssilla armas maamme.

Ollapa nyt Suomi Natossa, niin näyttäisimme pitkää nenää idästä tulevalle helleaallolle ja muille vitsauksille joita venäläiset suunnittelevat kaiken aikaa päämme menoksi. Ei semmoista konnankoukkua venäläiset keksisikään jolla Suomi valloitettaisiin kun meillä olisi Naton ohjustukikohtia pitkin itärajaa. Kyllä ajettaisiin venäläiset takaisin ryssänmaalle, että hippulat vinkuisi ja Karjalan männytkin säästyisivät tällä kertaa herrojemme päiden iskuilta.

Mutta nuo saamarin rauhanpuolustajat ja hyviin naapurussuhteisiin uskovat ovat saaneet suomalaisten päät sekaisin. Ja kait se on myös sen yhden kaljupään eli presidentti Kekkosen syytä kun oli niin perhanan lapsellinen, että veljeili venäläisten kanssa luottaen ystävyyteen ja rauhanomaiseen rinnakkaineloon. Sai perkule pitkän presidenttikautensa aikana aivopestyä suomalaiset uskomaan hyviin suhteisiin naapurin kanssa eikä vihanpitoon ja riidankylvämiseen. Vaikka kuinka pelotellaan venäläisillä ja luodaan uhkakuvia, niin jääräpäistä kansaa toden totta suomalaiset ovat - eivät sitten millään tahdo lämmetä Natolle.

Älkäämme kuitenkaan heittäkö kirvestä kaivoon – johtaahan maatamme loistava kykypuolue kokoomus jota tarvittaessa jeesaa puolustusministeri Haglundin johtama Ruotsalainen kansanpuolue. He ovat tottuneet jyräämään miten tahtovat kansaa kuulematta, niin myös on laita Nato kysymyksen kanssa. Jos kansa kerran on tyhmää, eikä ymmärrä parastaan tai isänmaatamme uhkaavaa vaaraa, on silloin käveltävä kansan yli.

Onko nyt suomalaisten kesä pilalla ja joudumme elämään venäläisten miehittäminä helteen keskellä. Voi kunpa kokoomus äkkiä valitsisi Alexander Stubbin uudeksi puheenjohtajaksi ja siten pääministeriksi. Ensitöikseen hän poikkeuslailla veisi Suomen Natoon. Olisihan se ihan toista elää Naton miehittäminä kuin venäläisten, ne kun kuulemma haisevat pahallekin.

Natoa odotellessa toivotaan, että helle idästä oli väärä hälytys ja aina ajan tasalla oleva ilmavalvontamme kertoo kyseessä olleen vain joukko kuumailmapalloja jotka puhalsivat kuumuutta ilmanalaan. Mutta koska kyseessä oli epämääräinen ja arvaamaton naapurimme Venäjä jolta voi odottaa mitä tahansa, niin hyvä on olla tarkkana ja valppaana, että eivät pääse yllättämään meitä housut kintuissa tai shortsit!

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.