Kommunistin uudenvuoden lupaukset

31.12.2011 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Tavaksi on tullut, että vuoden vaihtuessa ihmiset tekevät lupauksia joita aikovat toteuttaa tulevana vuotena. Koska me kommunistit olemme ajan tasalla emmekä ole Pekkaa pahempia, niin ei sitten muuta kuin lupauksien laadintaan.

Aloitetaan lupausten sarja heti jykevimmästä päästä, eli lupaan lyödä kapuloita kapitalismin rattaisiin entistä ponnekkaammin ja sen minkä ehdin ja voimani riittävät. Teille koittaa ankeat ajat, te kapitalismin nimeen vannojat ja siihen loputtomiin uskovat.

Lupaan myös jatkaa taistelua paremman huomisen puolesta syrjäytetyille, heikoimmassa asemassa oleville, leipäjonoissa viruville, kovan oikeistolaisen ikeen alle joutuneille. Pistän itseni likoon kaikkien vähemmistöjen saamiseksi tasa-arvoiseen asemaan yhteiskunnassamme, sillä enemmistön tehtävä on huolehtia vähemmistöstä. Siitä ei pidä tinkiä tuumaakaan, enkä tingi, sen lupaan.

Kihniön päättäjät himoitsevat suuressa viisaudessaan päästä purkamaan kirkonkylän 110 vuotta vanhan koulun. Ette tule pääsemään helpolla, sillä lupaan kamppailla kynsin ja hampain viimeiseen saakka tuon arvokkaan koulun säilyttämisen puolesta. Toivotaan myös, etteivät kihniöläiset päättäjämme löisi toista kertaa päitään, ei suinkaan Kihniön mäntyyn vaan Kihniön kirkonkylän kouluun, sillä kaikki kyläkoulut on jo lihoiksi pistetty.

Lupaan olla parempi kommunisti ja osallistua puoluetyöhön entistä aktiivisemmin ja voimiani uhraten, siivittäen näin puolueemme uuteen uljaaseen nousuun ja potin räjäyttämiseen kunnallisvaaleissa.

Lupaan ja vannon, etten missään olosuhteissa aio äänestää presidentinvaaleissa Sauli Niinistöä, enkä Paavo Lipposta. Jos tämän lupaukseni petän, niin minut saa ilman muuta viedä saunan taakse ja jään sitten kiltisti nahkurin orsille odottamaan Saulia ja Paavoa.

Aion myös jatkaa teidän kiusaamista rakkaat toverit ja ystävät kirjoittamalla täällä entistä terävimpiä, sarkastisia, hempeitä lempeitä ja mitä sattuu kirjoituksia. Riivaamisellenne ei näy loppua ainakaan kuluvana vuonna jos vaan se on minusta kiinni.

Yksityiselämässä lupaan huolehtia kissasta ja koirasta suurella kiintymyksellä. Lupaan ottaa rakkauden vastaan jos sellainen minulle suodaan ja vaalia, heittäytyä täysillä, pistää itseni likoon, helliä ja hoitaa mahdollista rakkauttani antaumuksella ja kaikkeni antaen.

Siinähän sitä tuli savottaa ensi vuodeksi. Hyvää uutta vuotta ja pistäkäähän omat lupauksenne pöytään. Arvioidaan sitten vuoden kuluttua kuinka hyvin lupaukset tuli pidettyä.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (3 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.