Paavo ja Jyrki eroavat!

18.06.2013 - 11:56
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Näin siinä sitten lopulta näyttää käyvän – Paavon ja Jyrkin yhteinen taival on nyt enemmän kuin vaakalaudalla. Toki on jo pidemmän aikaa ollut havaittavissa, että kaikki ei ole kohdallaan. Vaikka yhteisessä liitossa on oltu, niin molemmat ovat silmiinpistävästi kulkeneet omia polkujaan jo jonkin aikaa.

Heti eduskuntavaalien jälkeen pitkään yhdessä ollut pari päätti muuttaa erilleen kun yhteistä säveltä ei tuntunut löytyvän. Tai paremminkin Paavo oli jo siinä vaiheessa korviaan myöten ihastunut toiseen (sattumoisin hänkin oli Jyrki) ja halusi näin tehdä pesäeron.

Paavo myöntää, että vanha Jyrki on luotettava, vankkumaton, uskollinen ja vakaa suomalainen mies joka ei petä ja jonka kanssa on turvallinen olla, mutta jokin alkoi vaan mättää. Oliko Jyrki sittenkin Paavon mielestä liikaa kaavoihin kangistunut perinteisistä arvoista kiinni pitävä suomalainen perusduunari?

Paavo halusi vaihtelua ja säpinää tylsään elämään ja kuin kohtalon oikusta samalle polulle osui mies Siilinjärveltä, komea, trendikäs, salskea, hyvin pukeutunut, fantastinen nuori mies. Paavo oli ihan myyty ja lumoutunut uuden Jyrkin olemuksesta, ajatuksista, tyylistä ja kaikesta mitä hän teki tai mihin hän koski.

Tätä Paavo oli kaivannut jo pitkään, iloista ja elämänmyönteistä kumppania,  joka ei pelkää ottaa uusia haasteita vastaan, ei ole jämähtänyt menneeseen vaan etsii uutta ja vie niitä rohkeasti vastuksista huolimatta eteenpäin. Paavo on ihan leimahtanut liekkeihin, kun on saanut kokea uuden kumppanin myötä toisenlaisen maailman. On lennelty ympäri maailmaa, syöty hienoissa paikoissa, käyty taidenäyttelyissä, Ladan kyyti on vaihtunut mustaan hienoon Audiin, jne. Mitä muuta mies voi elämältään enää toivoa – kaikki on niin fantastisen ihanaa – kunpa tämä ei päättyisi koskaan.

Ja kaiken tämän hurmion ja uuden ihanan elämän myötä paluu entisen puolison luokse, puolison joka on aina seissyt järkähtämättä hänen rinnallaan, tuntuu mahdottomalta. On siis aika alkaa vaatia eroa – heivata vanha kumppani pois uuden fantastisen elämän tieltä. Mitä siitä, vaikka eron myötä menettää pitkäaikaisia hyviä yhteisiä ystäviä ja tovereita jotka ovat aina auttaneet vaikeuksissa ja olleet tukena tiukoissa paikoissa.

Kyllähän Paavolla ikäväkin on noita känsäkouraisia, köyhyydessä eläviä ihmisiä, joiden avulla hän oli jo päässyt melko pitkälle. Toisaalta tylsäähän se alkoi olla, kun aina piti olla kättelemässä jossain Jakomäessä tai Kontulassa samoja naamoja ja kuunnella samoja itkuvirsiä.

Uusi ihana rakas Jyrki onkin puhunut, että Paavon on ehkä viisainta muuttaa vaikka neljäksi vuodeksi Euroopan ytimeen ja näin lopullisesti unohtaa entinen kurjaksi käynyt elämä. Eurooppa on näin avoin Paavolle ja Jyrkille. He voivat viettää arvoilleen sopivaa elämää, jakaa ilot ja murheet kaukana pahasta ja ilkeästä koto-Suomesta, jossa vain ilkutaan heidän suhdettaan, eikä osata arvostaa kahden eri maailmasta tulevan toisensa löytäneen yhteistä rakkaustarinaa.

Miten tässä hurjassa kolmiodraamassa tulee käymään – sen aika näyttää. Olkaa huoletta – iltapäivälehdet tulevat seuraamaan tilannetta herkeämättä ja raportoivat heti, jos jotain käännettä tapahtuu suuntaan tai toiseen.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.