Riistomarket – Kokoomuksen kauppa!

03.05.2011 - 13:19
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Olen mielessäni pähkäillyt minkälainen kauppa olisi jos kokoomus sellaisen päättäisi perustaa ja mitä siellä myytäisiin.

Kaupan nimi olisi ehdottomasti Riistomarket ja valikoima tietysti runsas kuten markkinatalouteen vannovalle puolueelle kuulukin.

Pihalla ja ikkunoissa loistaisi tietysti mainokset tarjouksista ja jättialennuksista. Heti pihaan tullessa asiakkaille tarjotaan jo usean vuoden ajan erikoistarjouksessa olleita julkisia palveluja. Vilkkaana on kauppa käynyt kun hoiva-alan yritykset ovat kilvan käyneet hakemassa alehintaan myytäviä kuntapalveluja. Jopa ulkomaita myöten on asiakkaita käynyt ja tyytyväisinä pois lähteneet hyvät kaupat tehtyään.

Ja mitä onkaan sisällä tarjolla? Lihatiskillä puoluesihteeri Taru Tujunen näyttää myyvän suosittua verille hakattua työläisen selkänahkaa. Varsinkin EK, n pomot käyvät ostamassa ja kehuvat miten maukasta selkänahasta tulee kun sitä oikein kunnolla grillaa.

Sitten näyttää olevan osasto jossa itse Ben Zyskowicz myy porkkanoiden sijaan keppejä joilla roimitaan laiskureita, työtä vieroksuvia ja muita luusereita olan takaa. Kepit on kuulemma valmistettu sellaisista aineista, että kun niillä huitelee, niin ei vähään aikaan tee mieli mennä ruinaamaan toimeentuloluukulle, vaan ottaa kiltisti orjatöitä vastaan. Tämä on ollut kuulemma oikea hittituote kokoomuslaisten työvoimaviranomaisten piirissä.

Valikoimaan kuuluvat myös irtokorvat joita voidaan vaihtaa aina tilanteen mukaan. On isoja korvia jotka asennetaan oikeiden korvien päälle aina ennen vaaleja ja kuunnellaan äänestäjien murheita ja toiveita hartaana. Vaalien jälkeen korvat vaihdetaan toisiin joilla kuullaan vain suurpääoman ja suursijoittajien toiveita ja vaatimuksia - kansalaisten vaatimuksilta nämä ihmekorvat sulkeutuvat itsestään. Näillä viimeksi mainituilla ihmekorvilla on ollut myös kova kysyntä ja korvat ovat menneet kuin kuumille kiville.

Kaupassa kuin kaupassa täytyy olla myös herkkuosasto ja niin on myös Riistomarketissa. Herkkuosastolta on myyty vilkkaasti kaiken näköisiä herkkuja yritysmaailmalle ja raharikkaille. On varallisuusveronpoistoa, kela-maksusta luopumista, kaikenlaisia verohelpotuksia ja muita tukiaisia. Ja kaikki on myyty tosi edulliseen ale-hintaan, kunhan on vain muistanut silloin tällöin sujauttaa vaalirahaa tai muuta vastaavaa, niin mukaan on saanut kaupasta jos jonkinlaista herkkua.

Erikseen on vielä osasto jossa myydään valtionyhtiöitä, mutta valikoima on tosi pieni, sillä lähes kaikki on myyty ja varastokin ammottaa kohta tyhjyyttään. Tältä osastolta on myyty osina myös Suomen itsenäisyyttä eikä siitäkään ole enää jäljellä kuin rippeet.

Niin ja melkein unohtui rautapuoli jossa on tarjolla erilainen valikoima rukkasia joilla sopii tehdä talkootyötä. Porvarillisessa Suomessa talkootyöstä on tullut niin yleistä, että lähes kaikki duunareista työttömiin joutuvat sitä tekemään ja onko siis ihme, että rukkashyllyt ammottavat tyhjyyttään. Uusi lähetys on kuulemma tulossa Kauko-Idästä joten kaikki 300000 työtöntä voidaan lähiaikoina työllistää. Kyllä siinä työttömien kelpaa tehdä talkootyötä uudet rukkaset kädessä.

Hei, mutta meillähän on jo tällainen kauppa? Oikeistolainen OY SUOMI AB jossa kokoomus on häärännyt myymäläpäällikkönä. Mutta jos siis Kokoomus haluaa välttämättä oman kaupan, niin ei muuta kuin hieromaan kauppoja Sailaksen ja kumppaneiden kanssa oikeistolaisen OY SUOMI AB, n myymisestä ja ei muuta kuin Riistomarket pystyyn. Olisihan se peli ainakin rehellisempää, kun jo heti kaupan nimestä näkisi mitä siellä myydään ja näin pysyisi rupusakki hyväosaisten jaloista poissa.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (14 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.