Rinne maksattaa työllistämishankkeet kansalla!

07.08.2014 - 12:28
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Ihan hyvä tietysti on, että aiotaan elvyttää ja valtio viimeinkin ottaa vastuuta työllistämisestä, mutta mistä rahat siihen otetaan, on jo toinen asia. Ei näytä mikään muuttuneen sitten Rinteen valinnan jälkeen demareiden puheenjohtajaksi. Edelleen tullaan kansaa rokottamaan raskaimman kautta erilaisten verojen korotusten myötä ja sieltä mistä olisi ottaa, jätetään visusti rauhaan.

Kerta kerran jälkeen on pääomille annettu miljardien verohelpotukset muka työllisyys silmälläpitäen. Yritysten kilpailukyvystä piti huolehdittavan kun vastikkeetonta kansalaisten veroeuroja surutta jaeltiin ja talouskasvun piti lähteä roimaan laukkaan. Suurpääoma kiitti, kumarsi kauniisti, pistivät rahat liiveihinsä ilman työllistämis- tai muita velvoitteita ja nyt kärvistelemme sitten budjettivajeessa työttömyyden huidellessa kovissa lukemissa.

Verot kansan verta juovat ja sillä tiellä jatketaan. Mikäs siinä, minä olen aina maksanut koko työurani kiltisti veroja, kunhan se on ollut oikeudenmukaista. Sitä se vaan ei ole pitkään aikaan ollut. Työläiset ovat omalta osaltaan huolehtineet veron maksun kautta hyvinvointiyhteiskuntamme ylläpitämisestä jossa on huolehdittu ja kannettu vastuu heikompiosaisista.

Nyt mitta on täysi, maksamme mielellämme edelleen veroja omalta osaltamme joilla turvataan palvelut ja niiden saatavuus ja muu tarpeellinen mitä yhteiseen hyvään kuuluu, mutta rikkaita siipeilijöitä emme enää halua lisää rikastuttaa.

Rinne aikoo tänään esitellä budjettiraamin jossa taas pääroolissa on kulutusverojen raju nosto eri muodoin, muun muassa autoilijoita kurittamalla. Ja kuten nähdään, Rinne tulee elämöimään kuinka takuueläkkeitä nostetaan 10 eurolla. Tunkekoon Rinne euronsa sinne minne ei aurinko paista. Nimittäin kun maaseudulla asuvien kulkua asioimiseen on kyllä vaikeutettu ja oma auto lähes pakollinen, niin nuo olemattomat eurot valuvat yhdellä tankkauksella tankkiin sekä ajoneuvoveron korotuksen myötä eläkeläisten ostovoima sen kuin heikkenee.

No, mitäpä muuta kokoomukselta ja demareilta voi odottaa kuin maaseudun alasajoa, sehän niille on tuttua puuhaa, kuten on voitu jo vuosikymmenten saatossa havaita.

Siis mitä tulemme saamaan kun budjetti esitellään tänään. Työtätekevä kansa ja heikoimmassa asemassa oleville jää luu käteen ja sitäkin kalvetaan minkä ehditään. Vastikkeellisuutta tullaan esittämään työttömille ja sosiaalituilla eläville, mutta miljardien tulonsiirrot saanut suurpääoma pääsee kuin koirat veräjästä, ei puhettakaan esimerkiksi pääomatulojen saattamiseksi kunnallisveron piiriin.

Näin meillä tulee jatkumaan tämä oikeistolainen kovan linjan politiikka jossa kansa pikkuhiljaa kulutusverojen nousun myötä verotetaan hengiltä - repikää siitä!

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (3 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.