Yksityistämisen ihanuus!

08.08.2012 - 15:29
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Mitä ne moittivat niitä, jotka haluavat yksityistää valtion hallinnon ja kuntien palvelut? Ajatelkaa nyt minkälaiset kuluttajien markkinat odottavat kun kilvan käydään kisaa asiakkaista erilaisista palveluista.

Muutama esimerkki. Eikö olisi upeaa jos vaikka oikeuskäytäntö annettaisiin yksityisten käsiin? Kyllä olisi mannaa kaikenlaisille rikollisille kun eri oikeusasteissa olisi kovaa kilpailua. Yksityiset firmat pyörittäisivät näitä oikeuslaitoksia ja kilpailu asiakkaista kävisi armottomana.

Mainokset pyörisivät eri kaupallisilla kanavilla joissa vaikkapa Kämäräisen käräjäoikeus mainostaa tyyliin: Nyt kaikille rattijuopoille erikoistarjous. Mitä korkeampi promillemäärä – sen isompi alennus tuomioon. Tarjous voimassa koko juhannusviikonlopun ja niin kauan kuin asiakkaita riittää. Ota nyt kunnon kännit ja kärähtäessä muista poiketa Kämäräisen käräjäoikeudessa.

Hartikaisen hovioikeus taas puolestaan lupaa mainoksessaan seuraavaa: Annamme takuun ja roiman alennuksen kaikista tapoista jotka on tehty suomalaisilla laadukkailla välineillä. Takuu kattaa fiskarsilaiset veitset, puukot ja kirveet sekä tietysti suomalaisvalmisteiset ampuma-aseet. Jos tappo on tapahtunut suomalaisella fileerausveitsellä erityistä raakuutta osoittaen, takaamme huiman lyhennyksen tuomioon. Myös joka viidennestä taposta pääsee ilman rangaistusta. Hyvä asiakas, muista kun tartut puukkoon tai mihin tahansa astaloon tappaaksesi, niin parhaat edut tarjoaa Hartikaisen hovioikeus.

Vielä kun vankeinhoito kilpailutetaan, niin mikäs tässä on rikoksia tehdä. Ennen rikokseen ryhtymistä kannatta tarkistaa, mikä yritys tarjoaa edullisimmat ja parhaat olosuhteet tuomion istumiseen.

Saastamoisen Selli Oy:n mainoksessa luvataan, että asiakas saa valita asumismuodon ja minkälaisella varustuksella haluaa. Bonuskortilla on mahdollisuus saada avain selliin ja jos tekee monivuotisen kantakorttisopimuksen, niin siihen sisältyy myös ulko-oven avain ja muut kanta-asiakasedut.

Lupaamme myös luksusasumista talousrikoksista, korruptiosta ja muista vastaavista rötöksistä kuten tähänkin asti on ollut tapana. Tee tarjous jo huomenna ja neuvottelemme sinulle edullisen ja viihtyisän asumisen selleissämme. PS. Voit myös varata mahdollisuuden uuteen upeaan selliimme jo ennen kuin aiot rikokseen ryhtyä. Varaus tietysti edellyttää, että sinulla on ehdonalainen tuomio alla. Tule meille jo huomenna ja nauti olostasi – palvelemme sinua 24 tuntia vuorokaudessa – Saastamoisen Selli Oy – täyden palvelun talo.

Tässä vain muutama esimerkki siitä mikä ihana tulevaisuus meitä odottaa, kunhan päästetään markkinavoimat todenteolla irti. Lopetetaan turha mäkätys julkisten palveluiden alasajosta, kun jo nuo muutamat esimerkit osoittavat kuinka asiakkaat ovat voittajia ja suurimpia hyötyjiä – meinaan vaan jos takataskusta löytyy riihikuivaa. Ja riihikuivaahan meillä Suomessa piisaa, mitä nyt köyhyysrajan alla eläviä taitaa olla miljoona ellei ylikin, mutta emmehän me niistä välitä, kun ei olla tähänkään asti välitetty. Tulkoon toimeen miten parhaaksi katsovat.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (15 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.