Suomen Sisun aktiivi uhkailee somessa väkivallalla

22.06.2020 - 13:45
(updated: 10.07.2020 - 12:21)
Suomen Sisun toiminnassa on mukana muun muassa Perussuomalaisten kansanedustajia. Kuvakaappaus Olen duunari – vastustan rasismia -sivulta.

Pitkäaikainen Suomen Sisun aktiivi ja Sarastus-verkkojulkaisun perustaja Riku Hautala uhkailee tuoreessa some-viestissään väkivallalla ”marksilaisia”.

Suomen Sisun toiminnassa on mukana muun muassa Perussuomalaisten kansanedustajia sekä puolueen rivijäseniä. Nähtäväksi jää, edustavatko Hautalan näkemykset laajemminkin Suomen Sisun linjaa.

Mitähän Suomen Karl Marx -seurassa mahdetaan pohtia Hautalan mietteistä?

Riku Hautala tunnetaan myös yhtenä äärioikeistolaisen Awakening-tapahtuman järjestäjänä. ”Etnonationalistisena” markkinoitu Awakening on kansainvälinen tapahtuma, jonka osallistujia yhdistää antifeminismi, naisviha ja rasismi.

Vuonna 2007 Hautala tuomittiin seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Tuolloin 23-vuotias Hautala oli esiintynyt valelääkärinä ja välittänyt huumausaineita.

Hautalan viestistä kertoi Olen duunari – vastustan rasismia -sivu.

Juttua muokattu 23.6. klo 12: Vaihdettu tieto Suomen Sisun hallituksen jäsenestä aktiiviksi.
Juttua muokattu 10.7. klo 12:20: Hautala tuomittiin seitsemän kuukaudden ehdolliseen vankeustuomioon, ei ehdottomaan

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tilaa Tiedonantaja!

Kotimaa

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.