VIIKON PAKINA: Teksasin puupää

08.07.2005 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 12:38)

Alkuperäinen kirjoittaja:

Harva asia tuntuu vaikeammalta kuin tulla tupsahtaa kesätauon jälkeen töihin ja kasata kylmiltään kolmessa päivässä lehti painokuntoon. Tee siinä sitten pakinaa!


Mutta nou hätä. Onneksi on vitsejä George W. Bushista, tuosta Teksasin puupäästä, josta Kari Peitsamo ja Froikkaritkin uudella levyllään laulavat.



* * * * *


Albert Einstein kuoli ja tuli taivaan portille. Pyhä Pietari tiukkasi: "Näytät Einsteiniltä, mutta voitko todistaa sen?"


Einstein pyysi liitutaulun ja kirjoitti sille nopeasti suhteellisuusteorian kaavan. Pietari oli vaikuttunut: "Sinä todella olet Einstein. Tervetuloa taivaaseen!"


Myöhemmin saapui sitten Pablo Picasso, ja taas Pietari vaati varmistusta henkilöllisyydestä.


Picasso pyysi liitutaulun ja luonnosteli siihen osan Guernica-taulunsa hahmoista. "Taatusti olet se suuri taiteilija, joka sanot olevasi", Pietari myönsi. "Tule sisään, vaikka olitkin koko ikäsi kommunisti!"


Kului pitkiä aikoja, kunnes portille saapui George W. Bush. Pietari raapi päätään ja sanoi: "Sekä Einstein että Picasso onnistuivat todistamaan henkilöllisyytensä. Kuinka sinä pystyt todistamaan omasi?"


Bush näytti hämmentyneeltä ja kysyi: "Keitä ovat Einstein ja Picasso?"


Pietari huokaisi: "Sinun täytyy olla George W. Bush. Painu sisään siitä!"



* * * * *


Propagandakiertueellaan presidentti Bush vieraili koulussa selittämässä politiikkaansa lapsille. Hän pyysi lapsia esittämään kysymyksiä. Bobby nousi seisomaan:


"Herra presidentti, minulla on kolme kysymystä: 1. Miten on mahdollista, että voititte vaalit, vaikka saitte vähemmän ääniä? 2. Miksi haluatte hyökätä Irakiin ilman todellista syytä? 3. Ettekö tekin pidä Hiroshiman pommittamista kaikkien aikojen suurimpana terroristihyökkäyksenä?"


Ennen kuin presidentti ehti vastata kello soi välitunnille ja lapset poistuivat luokasta. Kun he tulivat takaisin Bush pyysi heitä taas esittämään kysymyksiä. Joey nousi ylös:


"Herra presidentti, minulla on viisi kysymystä: 1. Miten on mahdollista, että voititte vaalit, vaikka saitte vähemmän ääniä? 2. Miksi haluatte hyökätä Irakiin ilman todellista syytä? 3. Ettekö tekin pidä Hiroshiman pommittamista kaikkien aikojen suurimpana terroristihyökkäyksenä? 4. Miksi kello soi välitunnille 20 minuuttia etuajassa? 5. Missä on Bobby?"



* * * * *


Bush suunnittelee mikroaaltoasetta kapinoivien irakilaisten rauhoittamiseksi.


Aseen kehittelyssä on ratkaisematta ainoastaan se, miten irakilaiset saadaan sijoitetuksi pyörivälle lautaselle.



* * * * *


Bush nimitti USA:n korkeimman oikeuden tuomariksi John Robertsin, joka reilut neljä vuotta sitten avusti presidentinvaalien surullisenkuuluisassa Floridan ääntenlaskussa Bushin leiriä.


Bushilta kysyttiin perusteluja nimitykselle.


"John Roberts on USA:n terävin lakimies sitten Ben Matlockin", Bush vastasi.



EERO

Tilaa Tiedonantaja!

Piditkö lukemastasi? 
Auta Tiedonantajaa julkaisemaan jatkossakin.
Tue Tiedonantajaa lahjoituksella
tai tilaa lehti kotiin!

 

 

 

 

Arkiston arkiston artikkeli