Eikö jo ala riittää?

18.10.2012 - 12:00
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Minulla ainakin on jo mitta täynnä tätä nykyisten kuntapäättäjiemme kaksinaamaisuutta. Voisiko joku puhua suoraan kuten ajattelee? Vai onko liikaa omia lehmiä ojassa? Minulta se ainakin onnistuu. Tämänhetkinen poliittinen kulttuuri Turussa on täyttä paskaa. Kaikki päätökset noudattavat sitä tuttua hokemaa, jonka mukaan mihinkään ei ole varaa ja kaikki muuttuu loistavaksi jos vain yksityistetään.

Eihän se yksityinen sektori mitään takaa, eikä kilpailu nosta laatua.

Se ei lupaa mitään eikä auta ketään. Se tottelee ainoastaan rahaa. Sellaisessa kaupungissako haluaisit asua? Kylmässä ja kovassa, jossa yhteisön heikoimmille lenkeille annetaan vain itse kustannettu hautapaikka. Minä en halua. Minä haluan tasa-arvoa, ja lapsilleni edes jonkinlaisen mahdollisuuden inhimilliseen elämään. Sitä tämä nykyinen linja ei tule heille suomaan. Ja siksi olen ehdolla.

Jos muut eivät kykene asioita muuttamaan, täytyy itse tarttua toimeen. Sivuun jäämällä ei saavuta muuta kuin syrjäytymisen.

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.