Make Finland great again

26.10.2022 - 15:45
(updated: 24.11.2022 - 13:34)

Itärajalle ollaan kaavailemassa aitaa ”laittoman maahantulon estämiseksi”. Uutinen kummallisuudessaan ihmetyttää ainakin itseäni sen verran, että tekisi mieli kysyä, onko Pekka Siitoin noussut kuolleista vai voisiko idean takana kenties olla Yhdysvaltain edellinen presidentti Trump, joka jostain syystä olisi ottanut pienen pienen miljoonan dollarin lainan ja muuttanut Suomeen. 

Valitettavasti asialla on kuitenkin ihan oma hallituksemme, jota maamme historian vasemmistolaisimmaksikin on kutsuttu. Itsehän olen taas käsittänyt, että nimenomaan vasemmiston tehtävänä olisi toivottaa muista maista tänne tulevat tervetulleeksi jos jonkun, eikä syyttää tavallisia ihmisiä johtajiensa sekoiluista. 

Ilmeisesti eduskuntavasemmistomme ei näe tässä kuitenkaan ristiriitaa... Onneksi puoluetoimiston perukoilta löytyvät refugees welcome-tarrat on helppo fiksata puolueen uuteen imagoon sopivimmiksi kirjoittamalla vain väliin ”not”. Tosin vielä helpompaa taitaisi olla tilata uudet tarrat suoraan Suomessa toimivilta kansallissosialistisilta järjestöiltä. 

Voi myös olla, että olen itse vain tullut vanhaksi ja nykyään vasemmistolaisuus tarkoittaakin sitä, että ollaan kaikesta samaa mieltä kuin Jussi Halla-aho. Jos ennen homma pidettiin niin sanotusti aitona, on uusi trendi näemmä se, että pidetään homma aitoina, jotka itärajalle pystytetään. 

Kun aitaa sitten joskus aletaan rakentamaan ja asiaankuuluvaa rakennusmateriaalia kuskataan paikalle, toivonkin, että suurin osa siitä putoaa jo ensimmäisessä erässä kuin Robert Helenius konsanaan ja homman päätteeksi voitaisiin taas kaikki olla kavereita kuin Robba ja Wilder

Ainiin, paitsi Suomessahan tunnetusti ollaan ystäviä eri kansallisuuksien kanssa lähinnä silloin, kun paikkaillaan rasistisia möläytyksiä vetoamalla omiin ja mahdollisesti myös mielikuvituksellisiin ulkomaalaisiin kavereihin...

Aidan rakentaminen kuulostaa myös siltä, että siinä on ihan valtavasti hommaa ja kun nykyään työstä ei ole muodikasta maksaa kunnon palkkaa, niin kuka sen sitten pystyttäisi? Kenties työstä tullaankin lupaamaan palkaksi ilmaisia joditabletteja, niin eiköhän sinne koko Suomi vielä talkoohommiin saada.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Tekijä

raja-aita