Elävien kirjoissa

18.08.2016 - 11:15
(updated: 18.08.2016 - 11:20)

Arska saapui Kärrynpyörän kantapöytään murtuneena. Piti sitten kysyä, että mikä miestä vaivasi.

– En voi enää olla töissä sen jälkeen mitä pomo mulle sanoi.

– No mitä se sitten sanoin?

– ”Saat Arska lopputilin.”

 

Ohjeita aloittelevalle poliitikolle:

1) Kasvata tietoisesti ja tahallisesti eriarvoisuutta

2) Tee harkitsemattomia lyhytnäköisiä päätöksiä/venkslaa päätösten kanssa edestakaisin ja vahvista kuvaa tietämättömyydestäsi

3) Valehtele äänestäjille päin naamaa joka vaaleissa

4) Leikkaa koulutuksesta

5) Valita kun köyhtyvä, hallituksen puheisiin epäluuloisesti suhtautuva ja heikosti koulutettu äänestää hallituksen agendaa vastaan, tai jonkun omista riveistään eduskuntaan

 

Suomalainen, ranskalainen ja englantilainen kilpailivat kenellä on surkein ruokakulttuuri.

– Ranskalaiset perunat on nimetty meidän mukaamme, ylpeili ranskalainen.

– Me varastimme ne teiltä ja syömme niitä sanomalehden välistä, tunnelmoi britti.

– Meidän ulkoministerimme työasioista ei kukaan tiedä oikein mitään muuta kuin että hän syö raveissa nakkeja pahvimukista, hehkutti suomalainen.

 

Suomalainen, singaporelainen ja italialainen kilpailivat kenellä on huonoin moraali.

Singaporelainen aloitti reteästi:

– Sain 10 000 dollaria sakkoa, kun syljin kadulle.

Italialainen jatkoi:

– Romutin koko valtiontalouden, käytin huumeita ja pelehdin prostituoitujen kanssa, mutta jatkoin silti pitkään pääministerinä.

Suomalainen oli silti ylivoimainen:

– Tein virkavirheen uhkapelirahoilla ja otin poliittisia lahjuksia. Minut palkittiin Suomen suurimman puolueen kunniajäsenyydellä. Sen jälkeen Suomea ylistettiin maailman vähiten korruptoituneeksi valtioksi!

 

Kärrynpyörässä piipahti kesävieraana seudulta kotoisin oleva Erja, joka työskentelee pääkaupunkiseudulla sairaalassa. Erja kertoi tavanneensa ihmisiä, jotka olivat kokeneet kuoleman, mutta jotka oli sitten pystytty elvyttämään takaisin elävien kirjoihin.

– Oliko näillä ihmisillä mitään yhteistä? ihmetteli Veikka.

– Joo, yksi asia tulee mieleen. Kukaan heistä ei ainakaan valittanut, että hitto kun tuli elämän aikana tehtyä liian vähän töitä!

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.