Tasapuolisuuteen ja dialogiin pyrkivä kirjoitus

04.12.2015 - 15:45
(updated: 08.01.2016 - 11:14)

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille suomen oikeudenkäyttöalueella oleskeleville. Ja dialogin sekä tasapuolisuuden nimissä tahtoisin myös tuoda asiaan toisen näkökannan: haistakaa kaikki maahanmuuttajat pitkä paska!

Meitä porvareita jatkuvasti syytetään, että me emme huomioi heikompien hätää. Ehkä totta onkin, että kun eivät köyhät ole koko ajan nenän alla uikuttamassa, saattaa tärkeysjärjestys muuttua. Mutta tasapuolisuuden nimissä on kyllä myös todettava, että eiväthän köyhätkään aina tiedä, miten raskasta rikkailla on: hirveä vallan ja vastuun taakka painaa, verojärjestelyjä pitäisi tehdä, rikkureita palkata vuokratyöfirman kautta ja uusi venekin ostaa, vaikka venevero kiristyi...

Ja miehiä puolestaan syytetään siitä, että olemme sovinisteja, emmekä arvosta naiseutta. Ei kyllä pidä paikkaansa. Minun mielestäni naiset, nuo upeat kedon kukkaset, ovat todella paikallaan juuri siellä, minne he kuuluvat: keittiöön, nyrkin ja hellan väliin. Vaatetta vain sopivan vähän ja kunnon meikki tietenkin naamaan, että aviomies viitsii katsella! Mutta dialogin vuoksi pitää muistaa sekin, että on näitä telaketjufeministejä, jotka vaativat naisille palkankorotuksia ja vastustavat ajatusta, että jokaisen naisen pitäisi suorittaa siviilipalvelus bordellissa.


Satuin tuossa kuulemaan, että nyt itsenäisyyspäivänä on järjesteillä 612-marssi, jonne osallistuu paljon sellaisia ihmisiä, joita Olli Immonen ei lainkaan tunne. Hienoa, että isänmaan mainetta vaalitaan! Minähän tietysti olen kova ääriliikkeiden vastustaja: anarkistia ei meikäläisestä saa tekemälläkään, enkä missään tapauksessa suostuisi koskaan liittymään ammattiliittoon. Minä myös vastustan valtiota aina silloin kun se ei aja minun etujani vaan suojelee heikompia. Mutta se on modernia ja nykyaikaista ajattelua, eikä mitään äärimmäisyyksiä! Toivottavasti sunnuntaina saadaan kadut täyteen isänmaallisia soihtumarssijoita turvaamaan koruliikkeidemme ikkunat ja mellakkapoliisien mielipiteenvapaus.

Itsenäisyyspäivänä on järjesteillä 612-marssi, jonne osallistuu paljon sellaisia ihmisiä, joita Olli Immonen ei lainkaan tunne.

Vapauksista muuten tulikin mieleeni, että meillä täällä takapajuisessa Suomessa on edelleen olemassa perustuslaki! Mihin ihmeeseen sitä tarvitaan? Ja sitten nämä kansainväliset sopimukset. Eikö kukaan mieti, miten paljon kuluja niistä tulee yrityksillemme?

Siksi ehdotankin, että lainsäädännöstä tehdään vapaaehtoinen ostopalvelu, jota hankkivat ne joilla tarvetta on. Haluamiaan pykäliä ja lakikokonaisuuksia voi lunastaa palveluseteleillä, ja lainsäädäntöön voisi tehdä myös muutoksia kertakorvausperiaatteella. Ja miksi ylipäätään vain valtion pitää tarjota lainsäädäntöpalveluja? Minä ainakin osaisin kirjoittaa paljon nykyistä paremmat lait, ja mikä hienointa, minulla olisi myös niihin varaa!

Tekijä

Tekijä

Kommentit (5 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.