Työlaina on parasta sosiaaliturvaa

25.02.2019 - 10:45

Terveisiä veroparatiisisaarilta! Kookospähkinät jakautuivat jälleen tasaisesti kaikille, ja markkinoiden hintavakausmekanismi varmisti että säät olivat suotuisia. Pidin perinteisen joululomani, jolta palasin tämän viikon alussa. Levänneenä on hyvä jatkaa tärkeitä töitä isänmaan hyväksi!

Vielä mukavampaa tietysti on, kun lomamatkoja ei tarvitse maksaa itse, vaan vakavarainen kustantaja löytyy kuin taikaiskusta! Vietin nimittäin lomaviikot yksityisen terveyspalveluyritys Miljoonahoivan täyspalveluasuntolassa! Yö upeassa kymmenen neliön sviitissä maksoi vain 900 euroa, ja kohtuullisesta lisämaksusta sai tilattua jonkun kääntämään kylkeä ja tyhjentämään potan.

Olen täysin pöyristynyt siitä, minkälainen negatiivisuuden ilmapiiri Suomessa vallitsee! Viattomia toimitusjohtajia, liikemiehiä ja huumepoliisin edustajia jahdataan kuin pahaisia rikollisia! Miksei me voida ajatella positiivisesti ja keskittyä kaikkiin kivoihin juttuihin? Kuten siihen, että Elinkeinoelämän juopottelukunnan ajatuspaja Hiprakan taannoin tekemän selvityksen mukaan kaikki ihmiset ovat rikkaampia ja onnellisempia kuin ennen. Selvitys tehtiin juopottelukunnan jäsenistön keskuudessa, ja tulokset puhuvat puolestaan.

Olenko muuten kertonut, että olen ehdolla eduskuntavaaleissa? En ole vielä päättänyt puoluetta, koska kilpailuttamalla saa parhaat tarjoukset, mutta vaalibudjetti alkaa jo olla kasassa. Pyrin keräämään rahoitusta ennen muuta kryptovaluuttalouhijoilta ja kaappinatseilta. Lahjoituksiakin saa tietysti laitella tulemaan, mutta siinä alaraja on 5000 euroa. Hiluilla ei tee mitään nykypolitiikassa!

Vaaliteemoiksi olen ajatellut ottaa tutut ja turvalliset: hyvyys, kauneus, oikeus ja ay-liikkeen lakkauttaminen!

Nythän muuten on tulossa sosiaaliturvavaalit, ja minulla on jo vanhastaan olemassa toimiva sosiaaliturvamalli. Ajatus siinä on, että työ on parasta sosiaaliturvaa, ja nimikin on jo mallille valmiina: työlaina! Pistetään työttömät ilmaistöihin ja samalla ottamaan pankista reilu velka elämisen rahoittamiseksi. Näin saadaan kurottua umpeen kestävyysvajetta ja estettyä, etteivät velat jää lastemme maksettaviksi! Tosin onhan minulla ollut myös esitys, että pikavipit pitäisi laittaa periytymään. Mutta ei puhuta nyt siitä.

Milloin muuten Suomeen perustetaan sellainen turvallisen digitalisaation ja automatisaation keskus, joka luo internetiin turvallisen tilan meille varakkaille, keski-ikäisille valkoihoisille sijoittajasetämiehille? Nyt joutuu koko ajan selittämään naisille, miten asiat ovat. Yksikin päivä piti kertoa jollekin pöhkölle feministille, mitä mansplaining oikeasti tarkoittaa!

Tekijä

Tekijä

Kommentit (0 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.