Vasemmisto nousee, mikäli se hylkää vasemmistolaisuuden

08.05.2015 - 15:12
(updated: 09.10.2015 - 10:59)

Vasemmistolla ei mene kovin hyvin. Onneksi vapaa markkinatalous tarjoaa ratkaisun tähänkin ongelmaan: aatteen voi hankkia sieltä, mistä halvimmalla saa. Seuraavassa läjä hyviä ideoita työväenliikkeen tuomiseksi tähän päivään – tarjoushinnoin!

1) Luopukaa Neuvostoliiton ihannoinnista

Keskeisin syy vasemmiston tappioon on Neuvostoliiton muiston vaaliminen. Siitä luopumalla kannatus kääntyisi räjähdysmäiseen nousuun. Neuvostoliitosta muistuttaa kaikki, mitä mikä tahansa työväenpuolue tekee tai sanoo. Esimerkiksi seuraavat asiat muistuttavat Neuvostoliitosta: punainen väri, "toveri"-sana, kokoukset, neuvostot, komiteat, laaja julkinen terveydenhuolto, päiväkodit ja pitkäkestoiset työsuhteet. Ja hei Pohjois-Korea! Mutta ei mennä nyt siihen.

2) Romuttakaa AY-liike

Ei kaivanne perusteluja.

3) Lakatkaa kannattamasta Vladimir Putinia

Miksi te kannatatte jatkuvasti Vladimir Putinia? Miksi ette vaadi rauhaa ja tuomitse Venäjän toimia? Miksi ette kannata Suomen jääkiekkojoukkuetta? Miksi aina äänestätte Venäjän Euroviisuedustajaa? Ja lakatkaa nyt luojan tähden ihannoimasta sitä Paavo Väyrystä! Miksi Ilta-Sanomissa Ulla Appelsin kertoo totuuden näistä tekemisistänne, mutta oma lehdistönne valehtelee ja väittää päinvastaista?

4) Ryhtykää kannattamaan EU-jäsenyyttä

Kansan enemmistö kannattaa EU-jäsenyyttä, joten miksi te yhä vastustatte sitä? Etsikää tavoitteet, joita ihmiset oikeasti kannattavat. EU on tuonut Eurooppaan ennennäkemättömän rauhan ja vaurauden aikakauden. Harmi, että laiskat kreikkalaiset ja maahanmuuttajat ovat synnyttäneet maanosaan massatyöttömyyden, laajamittaisen rasismin ja orastavan kolmannen maailmansodan.

5) Ryhtykää kannattamaan Nato-jäsenyyttä

Tämäkään ei kaipaa perusteluja. Tosin kansan enemmistö on tästä asiasta eri mieltä, mutta kansa onkin tyhmää, ja sitä paitsi kommunistithan ovat muutenkin harvainvaltainen ja ihmisvihamielinen liike, jota ei kansan mielipide kiinnosta.

6) Luopukaa sosialismin tavoitteesta

Karl Marxin ajattelu oli muuten tosi fiksua, mutta hänellä oli omituinen fiksaatio kapitalismia vastaan. Jos Marx eläisi tänään, hän luopuisi oitis sosialismin tavoitteesta, tai vähintään latistaisi sen pelkäksi arvomaailmaksi.

7) Opetelkaa taloutta

Vasemmiston ajattelu ei perustu mihinkään taloustieteeseen vaan puhtaaseen ideologiseen ihmisvihaan ja heikompien sortamiseen. Mikäli tunnustaisitte tosiasiat eli sen, että sääntelemättömät finanssimarkkinat tuottavat talouskasvua ja työpaikkoja ja että julkisen sektorin leikkaaminen vereslihalle synnyttää talouskasvua ja työpaikkoja sekä tietenkin tärkeimpänä sen, että pääomien ja liikevoittojen holtiton kasvattaminen ja lappaminen minun taskuihini tuottaa ihan himmeesti talouskasvua ja työpaikkoja, ymmärtäisitte senkin, miten hyvinvointipalvelut on mahdollista rahoittaa - eli vapaaehtoisin lahjoituksin ja köyhät syyllistämällä.

WALLE NAHLROOS

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Tekijä

Kirjoittajan blogikirjoitukset

Kommentit (17 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.