Äänetön yhtiökokous

17.05.2017 - 21:45

Terveisiä golfkentän rauhasta! On ihanaa kun ei tarvitse nieleskellä katupölyä, jota kaiken maailman marssivat hampuusit tien pinnasta nostattavat. Miksei näille ole pistetty postimerkkiä persuksiin ja ulos maasta? Tarkoitan tietenkin turvallisuuden vaarantavia, kaikki viheralueet tallovia köyhiä, jotka putkahtavat joka vappu esiin jostain kiven alta. Tänäkin vuonna Stockmannin myynnissä oli kuulemma selvä notkahdus juuri sillä hetkellä, kun kauheista totalitarismin ajoista meitä muistuttavat punaliput velloivat ikkunan takana. Kyllä siellä sosialismissa oli hirveää. Onneksi en ole itse koskaan käynyt muissa totalitaristisissa valtioissa kuin Suomessa.

Mutta tosiaan terveisiä golf-kentän rauhasta! Ei köyhien vilaustakaan näköpiirissä, ja klubiin hyväksytään ainoastaan sedät, serkut ja luottokaverit. Maaperäkin on kentällämme tukeva, eikä ole tietoakaan siitä suosta, jossa Suomi on. Mutta sinne joutuminenhan kyllä olikin köyhien syytä, eikä tästä kaikesta taatusti selvitä ilman kuntouttavaa työtoimintaa ja yritysveron alennuksia!

 

Meillähän on nyt tämä kansalliskulttuuri- ja hevosurheiluministerin salkku naitettu yhteen EU-asioiden kanssa. Sopii mielestäni hyvin! On tärkeää olla niissä pöydissä, joissa päätökset tehdään.
Ja suomalainen mieshän on tunnetusti vähäpuheinen, joten äänettömän yhtiömiehen rooli sopii itse asiassa jopa paremmin kuin hyvin.

Olen muuten ehdottomasti laillisuuden ja etenkin perustuslaillisuuden kannalla, paitsi tietysti silloin kun on kyse verolaeista ja lait on säätänyt joku kommunisti. Hyi olkoon! Mutta noin yleisesti asia on kyllä niin, että kansan valitsemat edustajat säätävät lait, joita jokaisen tulee noudattaa. Samoin kansan valitsemat edustajat myös säätävät lakeihin porsaanreiät, jotta verojen maksamatta jättäminen helpottuu.

Olemme tässä tehneet ajatuspaja Hiprakan kanssa syväluotaavaa verotutkimusta. Tutkimusmateriaalia on mennyt korikaupalla, ja edelleenkin odotamme asioiden selviämistä. Tosin sumuhan on syvimmillään aina ennen valomerkkiä, vai kuinka se sanonta nyt sitten menikään. Kuitenkin alustavat johtopäätökset vedimme jo heti ensimmäisten neuvoa antavien jälkeen. Vaikuttaisi nimittäin siltä, että verotuksen alentaminen lisäisi Suomen vaurautta, tai vähintäänkin meidän omaa vaurauttamme merkittävästi. Ja vaurastuminenhan on politiikan päätavoite! Tai ainakin minulla se on ollut päätavoitteena aina.

Paras keino vaurastua on mielestäni hankkia paljon rahaa muiden kustannuksella. Suosittelen lämpimästi!

P.S. Tiedättekös muuten, millä nimellä kutsutaan Yhdysvaltojen entistä liittolaista?

- Terroristi.

Tekijä

Tekijä