Puhelu, josta et voi kieltäytyä

01.04.2016 - 10:45
(updated: 01.04.2016 - 10:56)

On tämä Suomi vaan mennyt todella kiittämättömäksi paikaksi! Hyvää hyvyyttäni lähdin isänmaan asiaa pelastamaan ja soittelemaan ihmisiä läpi, josko vielä joku minunkin juttujani jaksaisi kuunnella, ja heti viherstalinistinen media käynnisti ajojahdin! Tällaisina synkeinä aikoina kysympähän vaan, että onko puoluepolitiikka jyrännyt rehellisen oman edun ajamisen?

Niin, että ihan näissä tukiasioissa tässä soittelen. Onhan sinulla hetki aikaa jutella? Meillä on puoluekokoukseen asti todella edullinen tarjous: yksi puheenjohtajaehdokas kolmen hinnalla! Eero tuossa kyllä päivänä muutamana otti yhteyttä ja valitteli, ettei ole saanut rahoilleen riittävästi vastinetta, mutta eiköhän me vielä poikien kanssa ehditä toistemme kengännauhat kunnon solmuun laittaa ja siinä sivussa työläiselle raipparangaistus langettaa! Eikä siinä vielä kaikki: kun tuet heti, saat kolmen kuukauden palkanalennukset kaupan päälle!


Ylen sivuilla muuten julkaistiin tällä viikolla artikkeli, joka ei välttämättä edusta EVA:n kantaa. Siinä oli hyvin listattu asioita, joista olen itsekin pitänyt kovaa meteliä Twitter-tililläni jo vuosikausien ajan. Esimerkiksi tämä: Valtio-omistaja on lähtökohtaisesti paha juttu, koska se syrjäyttää yksityistä yritteliäisyyttä. Hyvä esimerkki on vaikkapa tämä sähköverkon myynti: heti kun saatiin valtio pois välistä sähläämästä, syntyi merkittävä määrä yritteliäisyyttä! Toinen hyvä esimerkki ovat Odinin soturien katupartiot, joihin oikeusministeri viisaasti on katsonut parhaaksi olla puuttumatta. Tällaista yksityistä yritteliäisyyttä ja ketterää reagointia kansainvälisiin haasteisiin tarvitaan Suomessa kosolti lisää! Niin, ja valtio-omisteisissa yhtiöissähän on sekin ongelma, että ne käyttävät veronmaksajien rahoja tehottomasti, vaikka kyseisille summille olisi varmasti parempaakin käyttöä. Esimerkiksi tukipaketit pankeille.


Pääsiäissunnuntaina heräsin kammottavaan tunteeseen. Pääsiäispupuhan se siellä ovella kolisteli, oli kuulemma tulossa Timo Soinin luota kierrokselta. Ilmeisesti rukousaamiainen venähti pitkäksi, mutta pupu oli Timon kanssa kerinnyt jutella tärkeitä asioita. Timo oli opettanut vanhan pääsiäistaian: jos pitkänperjantain yönä piirtää rastin Säätytalon Cayman-saarten puoleiselle seinälle ja kaivaa roskakorista esityksen hallintarekisterilainsäädännöksi, saattaa saada puhelinsoiton valtiovarainministeriltä!


Ai niin, vielä näistä terroristeista. On se kauheaa, minkälaista pyhää sotaa ollaan taas Euroopassa aloittamassa. Tarkoitan tietysti ammattiyhdistysliikettä toistuvine kohtuuttomine vaatimuksineen. Nytkin konduktöörit päättivät järjestää ulosmarssin, ja ihan turhaan: Suomessa on kattava ja säännöllinen junaliikenne Helsingin ja Tampereen välillä, joten mistä ihmeestä tämä kaikki valitus oikein kumpuaa?

P.S.
Niinhän sitä sanotaan, että ennemmin mies sanansa syö kuin maansa myy. Sipilän hallitus teki onneksi molemmat: Saadaanpahan lopultakin turhat näreiköt tuottavampaan käyttöön!

Tekijä

Tekijä

Kommentit (1 kpl)

Voit kommentoida Tiedonantaja.fi:n blogikirjoituksia käyttäjätunnuksella Kirjaudu sisään jollei sinulla ole vielä käyttäjätunnusta, Rekisteröi tunnus tästä

Jos osallistuit keskustelun vanhoilla Tiedonantaja.fi -sivuilla, voit palauttaa vanhat tietosi sähköpostiosoitteesi avulla. Klikkaa oheista linkkiä, syötä sähköpostiosoitteesi, ja saat piakkoin postiisi viestin, jonka avulla voit luoda uuden salasanan itsellesi. Palauta vanha käyttäjätunnus.