Jaa-puolue

06.11.2015 - 11:15

Mambo jumbo jimbo jambo vaan kaikki anakorasistit, homot ja humanistit! Täällä valtakunnanjohtaja Nahlroos jälleen kirjoittelee koska Suomessahan meillä on sanam vapaus ja myös huhupuheista on voitava keskustella!

En voi kyllä parhaalla tahdollanikaan ymmärtää, mikä viattomien ja heikkojen vaino on taas maassa aloitettu. Eikö meidän pitäisi päin vastoin olla kiitollisia ja antaa vähästämme? Tarkoitan tietenkin näitä verotietoja. Mitä pahaa siinä on, jos piilotan tienestini verokarhulta? Siitä hyvästä minua syytetään epäisänmaalliseksi! Vaikka parhaani mukaan yritän ajatella isänmaamme parasta, ja pelastaa meidät ylisuuren pullataikinan lailla paisuvalta julkiselta sektorilta romuttamalla kaikki julkiset palvelut ja jättämällä köyhät, sairaat ja asunnottomat heitteille. Kaikki tämä on teidän syytänne, ja siksi tarvitaan jämerä isähahmo hoitamaan nämä meidän kaverien jo valmiiksi miettimät hommat. Paras isähahmo on tietenkin Juha Sipilä. Juha on niin mahtava, että Timo ja Alexander kirjoittivat hänelle oikein isänpäivärunon:

Meidän Juha kiva on,
laati leikkauskaavion.
kehässä tai kujalla,
otteellansa lujalla,
työssään aina touhuten,
EK:n neuvot kuunnellen,
audillamme huristaa,
köyhät lyttyyn puristaa.

Mutta suotta Alexander oli näin vaatimaton: ilman Kokoomuksen reiluja kavereita ei Juha saisi paljoakaan aikaiseksi!

Isänpäivä on halveksittu ja aliarvostettu juhla. Näin meitä miehiä sorretaan. Nythän eletään juuri tällaista uudenaikaista postmodernia punavihreää kautta, jolloin homoilla, naisilla ja alkuperäiskansoilla on aivan liikaa oikeuksia, kokoomus ja keskusta ovat vuorotellen pääministeripuolueina, perinteiset arvot rapautuvat, eikä kukaan enää ole bussia vastassa valkolakin kanssa tai nakkaa polttopulloa vastaanottokeskuksen seinään! Siksi traditioita on vaalittava. Isänpäivän perinteikäs vietto alkoi aikanaan, kun kauppiaita kismitti se, että kaupoissa oli niin hiljaista ennen joulusesonkia. Tästäkin juhlasta siis meidän on kiittäminen kauppiaita ja rahanvaihtajia, joiden pöydät Jeesus niin surutta nakkasi kumoon. Mutta Jeesus olikin humanisti.

Viime viikon tärkein uutinen mediassa oli se, että Risto EJ Penttilä haluaisi johtaa keskuskauppakamarin lisäksi myös puoluetta – siis jos niillä tänä päivänä enää mitään eroa on. Riston mielestä hyvinvointivaltio on 1900-luvun juttu ja vapaa markkinatalous 2000-luvun juttu. Tähän lisäisin, että maahanmuuttajien tekemä joukkoraiskaus on perätön juttu ja veronkierto ihan ok juttu! Juttuja kyllä piisaa kuin Timo Soinilla konsanaan.

Mutta Risto siis on sitä mieltä, että Suomeen tarvittaisiin Jaa-puolue. Tähän puolestaan lisäisin, että meillähän on sellaisia jo useampiakin: Perussuomalaisten kaupunginvaltuutetut jakavat Facebookissa rynnäkkökiväärien kuvia ja maahanmuuttajien henkilötietoja, ja kun heidän europarlamentaarikkonsa käy puhumassa kylähullujen mielenosoituksessa, on Kokoomus suoraselkäisesti heti ottamassa kantaa: Jaa!

Ja kun Alex tuo EK:sta uuden lakipaketin valtioneuvoston avokonttoriin, on Juhalla mielipide valmiina: jaa!

WALLE NAHLROOS

P.S.

Yleisradio teki viime viikon sunnuntaina ansiokkaan ja laajan reportaasin vaihtoehtomediasta. Tätä oli todellakin kaivattu, ja Wallen sydäntä lämmitti erityisesti se tapa, jolla valtamedian arvovaltaa alleviivattiin syväluotaavalla uutisoinnilla työmies Putkosen vessareissusta.

 

Tekijä

Tekijä

keskuskauppakamari